Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 21 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez schreef dít nummer voor Ben Affleck en fans gaan los op Twitter

Jennifer Lopez en Ben Affleck houden de gemoederen flink bezig. Na hun break-up in 2003, hebben de twee elkaar weer helemaal gevonden en zouden ze zelfs nu weer een relatie hebben. Kortom, Bennifer is back en dat is alle reden voor een terugblik op hun eerdere relatie. Toen schreef J.Lo namelijk zelfs een nummer voor haar grote liefde.

En die wordt nu opnieuw ontdekt door fans.

Jennifer Lopez schreef nummer voor Ben Affleck

Jennifer Lopez en Ben Affleck hadden een relatie van 2002 tot 2003 en shockeerden fans toen ze uit elkaar gingen, net nadat ze verloofd waren. Twintig jaar later ging J.Lo ook uit elkaar met haar verloofde en partner voor vier jaar, Alex Rodriguez. Afgelopen april besloten de twee dat ze een punt achter hun relatie zetten en werd Jennifer al snel weer gezien met ex Ben Affleck.

In beeld: de gouden jaren van Jennifer Lopez en Ben Affleck

Afgelopen maanden werden Jen en Ben al meerdere keren samen gespot en op 15 juni waren ze intiem in Malibu. Daaruit maakten fans op dat het nu dan echt officieel is tussen de twee. Twintig jaar geleden waren de twee ook al een verliefd stel en toen schreef Jennifer zelfs een nummer voor haar Ben. Het nummer wordt nu herontdekt door de fans van Bennifer en daar staan een aantal hele liefdesverklaringen in.

This Is Me… Then

In 2002 droeg Jennifer Lopez haar album This Is Me… Then op aan Ben om hun verloving te vieren. Afgelopen maand maakte ze via Instagram bekend dat This Is Me… Then haar favoriete album ooit is, dat kan geen toeval zijn. Dat zorgde ervoor dat fans het album nog eens goed gingen bekijken en vooral stuitte op het nummer “Dear Ben”. Het is wel duidelijk waarom fans compleet obsessed zijn met het oude nummer, want in de tekst zegt J.Lo, “You’re perfect, I just can’t control myself, I can’t be with no one else. I love you, you’re perfect, a manifestation of my dreams.”

Fans gaan direct los op Twitter over het nummer:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.