Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 14 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

In beeld: de gouden jaren van Jennifer Lopez en Ben Affleck

Jennifer Lopez is 51 jaar oud, en nog altijd het gezicht in modecampagnes voor zowel zwemkleding als haute couture. Ben Affleck is tegenwoordig een man met baard die vooral take-away eet. De twee lijken na zeventien met elkaar herenigd te zijn. Of beter gezegd: daar wordt vurig op gehoopt. Wij kijken liever terug naar nostalgische beelden uit hun gouden jaren.

De gouden jaren van Jennifer Lopez en Ben Affleck

Volgens E! News hebben de oude liefdes elkaar weer helemaal gevonden, en zijn ze zelfs al samen op vakantie geweest. En dat roept natuurlijk veel nostalgie op: tijd om terug te gaan naar de 00’s, een tijd van luxe feestjes en bedenkelijke modetrends.

Jennifer Lopez was 32 jaar oud toen ze een relatie kreeg met de destijds 29-jarige Ben Affleck. Hij had net de films Pearl Harbor, The Sum of All Fears en Changing Lanes achter de rug. Haar singles Ain’t It Funny en I’m Gonna Be Alright stonden in de top 10 en later in 2002 kwam Jenny From The Block daar nog overheen.

EPA/CJ GUNTHER

Duidelijk, twee A-sterren vormden een droomkoppel waar Hollywood nog lang van zou genieten, zo werd gedacht. Op premières en award-shows waren ze twee jaar lang vaste gezichten. Hij strak in pak, zij in weinig verhullende jurken. Er gebeurde ook minder goede dingen, en dan hebben we het even niet over hun relatie. In 2003 kwamen de films Gigli en Jersey Girl uit, waarin Ben Affleck en Jennifer Lopez een hoofdrol vertolkten. Mocht je onverhoopt in een nostalgische bui terechtkomen door dit artikel: beide films stream je op Amazon Prime.

In beeld: het Hollywood-koppel van de 00’s

Uiteindelijk kwam er begin 2004 alweer een einde aan de relatie tussen Ben Affleck en Jennifer Lopez, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. De premièrefeestjes, bezoekjes aan sportwedstrijden, wellicht zit dat er allemaal weer aan te komen. Als ze het maar laten om samen weer in een film te spelen.

DOUG KANTER / AFP
LEE CELANO / AFP
Frederick M. Brown/Getty Images
AFP PHOTO/JOHN MABANGLO
Pool LE FLOCH/TRAVERS/Gamma-Rapho via Getty Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.