Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 10 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez heeft een pixie cut en het is alles wat je vandaag wilt zien

Als er iemand is waar we altijd naar kijken voor wat hair inspo, is het Jennifer Lopez wel. De actrice en zangeres verrast ons keer op keer met de meest gewilde haarstijlen, meestal gemaakt door haar hairstylist Chris Appleton. Dit keer kiest hij geen lange, golvende lokken of een mooie pony, maar een pixie cut voor J.Lo.

En natuurlijk kan Jennifer ook dit kapsel hebben.

Jennifer Lopez heeft een pixie cut

We zagen eerder hoe Kylie Jenner met behulp van een pruik een pixie cut droeg, waardoor ze sprekend op moeder Kris Jenner leek. Ook Cardi B nam een kijkje in haar pruikenkast en kwam met een roze en blauwe pixie cut. Demi Lovato ging een stap verder en ging voor een echte geschoren pixie cut, die ze later roze verfde.

Jennifer Lopez laat haar natuurlijke korte haar zien op Instagram

Nu kan Jennifer Lopez natuurlijk niet achterblijven. En ook hier bewijst ze maar weer eens dat ze iedere stijl kan hebben. Op de cover van het nieuwste Allure Magazine zien we haar met een sexy pixie cut die alleen J.Lo kan rocken. Haar vaste hairstylist (en ook die van Kim K) Chris Appleton heeft de look gecreëerd. Als we willen weten of het een pruik was (waar we vanuit gaan) moeten we het hem vragen.

Lichaamsbeeld

Ook Allure Magazine deelde de cover op Instagram, waarmee ze het 30-jarig bestaan van het blad vieren. Daarin staat een uitgebreid interview met Jennifer Lopez, waar ook lichaamsbeeld in de showbizz wordt besproken. Jennifer deelt daar haar eigen ervaringen.

Fans trollen Jennifer Lopez op social media om haar muziekchallenge

“When I came on the scene, it was kind of the time of the waif and everybody had to be stick thin,” vertelt Jennifer. “It was like, ‘Well, you’re not. How do you feel?’ I’m like, ‘I feel great about it!'” Ook via Instagram Stories delen ze verschillende quotes uit het interview met J.Lo. Wij denken eraan om onze coronacoupe in te ruilen voor een pixie cut.

Instagram / @allure

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.