Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 10 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Britney Spears reageert voor het eerst na documentaire met een cryptisch bericht

Afgelopen week stond in het teken van één ding: de documentaire over Britney Spears. De New York Times-documentaire Framing Britney Spears zorgden voor veel reacties, ophef en steunbetuigingen. Nu lijkt het erop dat Britney zelf haar stilte heeft verbroken en voor het eerst op de ingrijpende documentaire reageert.

De documentaire ging eerder viral en ook andere celebrities reageerden erop.

Britney Spears over documentaire

Gisteren verbrak Britney Spears dan eindelijk haar stilte. Ze schreef op Twitter dat ieder persoon zijn of haar eigen verhaal heeft. “Each person has their story and their take on other people’s stories !!!! We all have so many different bright beautiful lives. Remember, no matter what we think we know about a person’s life it is nothing compared to the actual person living behind the lens.”

Justin Timberlake ligt onder vuur na documentaire over Britney Spears

De popster deelde ook een video van een van haar optredens van drie jaar geleden. Ze schreef erbij dat ze niet kon geloven dat het al drie jaar geleden is en dat ze ervan houdt om op het podium te staan. Wel schreef ze dat ze de tijd neemt om te leren en een ‘normaal’ persoon probeert te zijn.

Framing Britney Spears

Hoewel Britney de documentaire Framing Britney Spears niet specifiek noemt, lijkt het erop dat ze met deze cryptische berichten wel op de documentaire reageert. Eerder kreeg ze al meerdere steunbetuigingen uit allerlei hoeken en was de documentaire trending topic op internet. Haar vriend, Sam Asghari, reageerde al eerder op het machtsmisbruik van vader Jamie Spears.

Khloe Kardashian, Miley Cyrus en anderen steunen Britney Spears na documentaire met #FreeBritney

“Now it’s important for people to understand that I have zero respect for someone trying to control our relationship and constantly throwing obstacles our way,” schreef hij afgelopen week op Instagram. “In my opinion, Jamie is a total dick. I won’t be going into details because I’ve always respected our privacy, but at the same time, I didn’t come to this country to not be able to express my opinion and freedom.”

Hij vertelde eerder al aan People dat hij altijd het beste heeft gewild voor Britney en dat hij wilt dat ze haar dromen kan volgen. Ook gunt hij haar de toekomst die ze wilt en verdient. Daarnaast spreekt hij zijn dankbaarheid naar fans uit en kijkt hij uit naar een normale maar geweldige toekomst samen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.