Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 20 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie en Kendall Jenner vieren een luxe vakantie in Mexico en de foto’s zijn dreamy

Terwijl wij hier het beste proberen te maken van de lockdown, zijn Kylie Jenner en zus Kendall Jenner op een dromerige trip naar Mexico. Eind december waren de zussen nog op skivakantie in Aspen met Corey Gamble en moeder Kris Jenner, nu kiezen ze voor hun zuiderburen. En de foto’s op Instagram zijn alles wat we nu nodig hebben.

Kylie Jenner geeft haar fans maar wat graag een inkijkje van haar “dreamy” vakantie in Mexico.

Kylie Jenner op vakantie in Mexico

Kylie Jenner en zus Kendall Jenner genieten dus van een heerlijke vakantie. Een bron vertelt aan E! News dat Kylie en haar vriendengroep afgelopen week naar Mexico afreisden. En Kylie zou Kylie niet zijn, als ze niet zorgde voor flawless foto’s voor Instagram. Gisteren post ze de eerste foto’s van haar trip, we zien haar in een perzikkleurige mini-bikini voor een witte muur.

Als caption schrijft ze, “Sol Solecito Caliéntame un Poquito.” Een klein verzoek van Kylie Jenner aan de zon om haar op te warmen. Op de volgende foto zien we Kylie wederom in haar bikini met een prachtige zonsondergang, ook heeft ze een video aan haar volgende post toegevoegd. Voor de gelegenheid hebben Kylie, Kendall en hun vrienden een prachtige villa met infinity pool en uitzicht over zee gehuurd.

Kendall Jenner deelt foto’s

Niet alleen Kylie, ook Kendall Jenner deelt foto’s van de trip en hun riante villa aan de kust van Mexico. Het model deelde foto’s van de witte muren en het zeezicht op haar Instagram Story. Ook deelde ze een foto die Kylie van haar nam toen ze de zonsondergang aan het bekijken was. Dit is de tweede trip die ze samen maken in de afgelopen weken, het lijkt erop dat hun eerdere ruzie dus helemaal is bijgelegd.

kylie jenner kendall jenner vakantie
Instagram / @kendalljenner
kylie jenner kendall jenner vakantie
Instagram / @kendalljenner
kylie jenner kendall jenner vakantie
Instagram / @kyliejenner

Het reizen is natuurlijk niet zonder risico met de huidige maatregelen. Volgens E! News verplicht de Los Angeles County Department of Public Health het om een formulier in te vullen waarop staat dat Kylie en haar vrienden op de hoogte waren van de maatregelen. Als ze dat niet doen, riskeren ze een boete van $500 dollar. Verder moeten ze veertien dagen in quarantaine na hun vakantie. Als we de foto’s zien, is dat het de zussen wel waard.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.