Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Boeken 30 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Klaar met realityseries? Dit zijn de meest juicy celebrity biografieën om te lezen

‘Meer lezen’ is een goed voornemen dat veel mensen hebben. Maar eerlijk is eerlijk: na een lange dag werken, heb je niet altijd zin in pittige literatuur. Daarom zijn celebrity biografieën underrated. Met deze boeken kom je aan je leesdoel én krijg je jouw dagelijkse portie juice.

Iets wat wij noemen een win-win.

De meest juicy celebrity biografieën

Van Britney Spears tot Prins Harry: deze boeken zitten vol onthullingen.

Spare

Prins Harry onthulde in zijn boek dat hij en zijn broer oorspronkelijk bezwaar hadden tegen de wens van hun vader om te trouwen met ex-vriendin die minnares is geworden, Camila Parker Bowles. Ook doet hij een onthulling over zijn ontmaagding en vertelt Harry over zijn tijd in het leger.

Spare – Prince Harry | €31,95

juicy biografieen
Bol.com

The Woman In Me

Britney Spears heeft nogal wat bewogen jaren achter de rug. Na jarenlang onderdrukt te zijn werd het curatorschap van haar vader Jamie Spears eindelijk beëindigd.

Maar nooit eerder vertelde Britney Spears zelf over haar leven. In haar boek The Woman in Me vertelt de 41-jarige zangeres eindelijk haar kant van het verhaal en dit zorgt voor nogal wat choquerende onthullingen.

The Woman In Me – Britney Spears | €22,99

juicy biografieen (1)
Bol.com

Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself

Op slechts eenentwintigjarige leeftijd veranderde het leven van Crystal Harris voorgoed toen ze een feestje bijwoonde in de beruchte Playboy Mansion. Hugh Hefner koos haar uit de menigte en al snel werd ze een van zijn beruchte vriendinnen. De jaren daarna waren minder. Wekelijks moest ze bij Hugh, die haar zakgeld gaf, smeken om geld.

Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself – Crystal Hefner | €28,99

juicy biografieen (2)
Bol.com

Paris: The Memoir

Het leven van Paris Hilton leek lange tijd alleen uit glamour te bestaan. Tot duidelijk werd dat het verleden van Paris een aantal zwarte bladzijden heeft. Over haar moeilijke tijd op boarding school vertelt ze openlijk in haar boek.

Paris: The Memoir – Paris Hilton | 23,99

juicy biografieen (3)
Bol.com

Down the Drain

Julia Fox onthult in haar boek dat rapper en voormalig vriendje Kanye West aanbood om te betalen voor een boob job nadat Julia vond dat ze een bepaald slinky topje niet kon dragen. En dit is nog lang niet alles.

Down the Drain – Julia Fox | €25,50

juicy biografieen (4)
Bol.com

Worthy

Toen Jada Pinkett Smith haar boek Worthy uitbracht, stond het internet op z’n kop. Wat bleek? Jada en Will zijn al jaren niet meer samen. Hoe het precies zit, dat legt Jada uit in het boek.

Worthy – Jada Pinkett Smith | €24,02

juicy biografieen (5)
Bol.com

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.