Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 28 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit wil je zien! North West reviewt de make-up collectie van haar moeder

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat North West en Kim Kardashian samen een TikTok-account aanmaakten. Na behoorlijk wat iconische momenten is het nu opnieuw zover: North West is naar het platform gegaan om de make-up collectie van haar moeder te reviewen.

Ze houdt zich niet in!

North West review

Als je naar het TikTok-account van North West en Kim Kardashian gaat kan je momenteel een iconische review zien die North houdt van de make-up collectie van haar moeder. In de video, die ruim vijf minuten duurt, gaat North in op de verschillende producten binnen de collectie van haar moeder en ze houdt zich absoluut niet in. Ze geeft namelijk, zoals we gewend zijn, haar eerlijke reactie.

Als eerst is het oogschaduwpalet aan de beurt. Nadat North het palet nogal hard uit de verpakking schud gaat ze alle kleuren langs. Ze smeert ze op haar arm om te laten zien hoe dekkend ze zijn en wij kunnen na het zien van de video wel zeggen dat ze enthousiast is. “This is classic Kimberly”, zegt North West.

Kim Kardashian pronkt met haar 129 Balenciaga-tassen, maar dat valt bij velen niet lekker

Make-upcollectie

Maar natuurlijk blijft het daar niet bij. Ook de andere producten in de collectie kunnen niet ontsnappen aan een review. Nadat ze de oogschaduw op haar ogen heeft gesmeerd begint North met het testen van de andere producten. Zo test ze ook een lipliner en een lippenstift en ook die lijken flink in de smaak te vallen bij de dochter van.

@kimandnorth

What my daughter does on my phone ha ha ha ha ha ha😂

♬ original sound – Kim and North

Als we North West mogen geloven is het kopen van haar moeders make-upcollectie de moeite dus zeker meer dan waard. Meer zien van North West en Kim Kardashian? Dan hoef je maar even rond te scrollen op het TikTok-account van moeder en dochter. Vooral North deelt op het platform namelijk een inkijkje in haar leven en dat is er nogal een. Neem zelf maar eens een kijkje op hun TikTok-account.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.