Anne Smits
Anne Smits Celebrity 31 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Julia Fox reageert na alle kritiek op haar NYC appartment tour

Julia Fox deelde een aantal dagen geleden een video op TikTok waarin ze haar appartement in NYC aan ons showt. Zelf noemt Fox de video een ‘underwhelming apartment tour’ en wil ze transparant zijn over haar leven. Maar haar eerlijkheid wordt haar niet in dank afgenomen door haar volgers.

Drama…

Julia Fox’ teleurstellende appartement in NYC

In de video laat Julia Fox zien hoe haar appartement en dat van haar zoon Valentino eruitziet. In de video zegt het 32-jarige model dat ze er niet van houdt om rijkdom buitensporig aan de buitenwereld te tonen. Haar volgers twijfelen aan haar oprechtheid en laten reacties achter, zoals “That’s valentinos apartment” en “Idk why but i don’t feel bad for you”. Ook reageert een volger het volgende:  “Isn’t she worth like 30 million dollars” waarop Fox reageert in een nieuwe TikTok video.

@juliafox

Replying to @richardsangiulia7

♬ original sound – Julia fox

De positieve reacties

In deze nieuwe video laat Fox weten dat ze allesbehalve 30 miljoen dollar waard is en ook niet begrijpt waar één iemand 30 miljoen dollar voor nodig heeft. Haar volgers lijken Fox’ eerlijkheid in deze video wel te waarderen met reacties als, “queen”, “It’s so refreshing to see that a celebrity lives in a regular apt!” en “Julia you’re everything I swear”.

Relatie met Kanye West

Eind vorig jaar kreeg Fox al veel kritiek vanwege haar relatie met ex-partner van Kim Kardashian, Kanye West. Om deze bizarre reden begon Julia Fox een relatie met Kanye West. Julia hoopte Kanye tijdens hun relatie te helpen, maar al snel (uh… na een maand) besefte Fox zich dat het helpen van Kanye een onbegonnen zaak was.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.