Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 31 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze dupe van dé Coperni it-bag vliegt over de toonbank

Er is weer een goedkope versie van een populaire designer tas opgedoken. Mango maakte dit keer een variant van de it-bag van Coperni. Je raadt het al: wij moeten ‘m hebben.

Dupe!

Hét merk en dé tas van het moment

Coperni, het merk van hét modemoment van Paris Fashion Week Spring Summer 2023, neemt steeds verder toe in populariteit. Sinds dat Bella Hadid tijdens de modeshow een jurk opgespoten kreeg, staat het Franse merk extra in the picture bij modeprofessionals en -fans. Ook kreeg het merk het voor elkaar om dé it-tas van het moment te lanceren. Zowel Dua Lipa, als Kylie en Kendall Jenner, Gigi Hadid en Doja Cat werden al gespot met het minimalistische en lichtelijk architectonische ontwerp aan hun arm. De een ging voor een leren variant, de ander, vrij gedurfd voor een glazen exemplaar, dat dit najaar gelanceerd werd.

De plastic variant van Mango

Waar een hype is, zijn kapers op de kust. Er is een fijne lijn tussen je laten inspireren door een ontwerp of het klakkeloos overnemen a.k.a. jatten. Mango zocht opnieuw de grenzen op en gaf een kleine twist aan de it-bag door het iets lichter (lees: plastic in plaats van glas) en praktischer te maken door de tas daadwerkelijk opbergruimte te geven. Toch wel handig.

Opvallend design voor een zacht prijsje

Het voordeel voor de liefhebbers is dat exemplaar van Mango vele malen betaalbaarder en eenvoudiger verkrijgbaar is. Waar je voor het origineel zo’n €2700 neer moet leggen, is die van Mango te koop voor 1/45ste van de prijs. Wél even zorgen voor een knappe inhoud van de tas, want die hele inboedel die de gemiddelde vrouw in haar tas heeft zitten is misschien toch beter om gewoon verborgen te houden in een niet-transparante tas.

Transparante tas “bubble” van Mango, €59,99

Mango Dupe Coperni tas
Mango

OMG! Deze goedkope items zijn wel héél overduidelijk nagemaakt van designermerken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.