Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 12 mrt 2021
Leestijd: 6 minuten

De betekenissen achter de 19 tattoos van Hailey Bieber

Tegenwoordig is het hebben van een tattoo (gelukkig) niet meer zo’n taboe. Een grote sleeve zul je bij een celebrity niet zo snel zien, maar een paar kleine plaatjes kunnen allesbehalve kwaad. Zo heeft ook Hailey Bieber een aantal tatoeages, waarvan het grootste deel een verborgen (en mooie) betekenis hebben.

We geven je een rondleiding door de minimalistische tatoeages van niemand minder dan Hailey Bieber.

Tattoos van Hailey Bieber

Dat er regelmatig foto’s op de Instagram van Hailey verschijnen waarin we soms een kleine sneak peak krijgen van haar kleine tattoos, is geen verrassing meer. Zo zitten de tattoos op de tofste plekken: ze heeft een aantal kleine tattoos op haar handen, maar ook een prachtige fine line tattoo in haar nek.

Voor haar tattoos heeft Hailey Bieber een vast adres: niemand minder dan Hailey’s goede vriend en tattoo-artist JonBoy heeft de meeste gezet. We leiden je door de tattoo-collectie van Hailey en leggen je alle betekenissen uit.

1. VI-X-XC

Iets anders dan simpele cijfers zijn Romeinse cijfers. Op de linker pols van Hailey kun je haar ‘VI-X-XC’-tattoo vinden. De datum (10 juni, 1990) staat voor de datum waarop haar ouders zijn getrouwd. Dit was ook gelijk Hailey’s eerste tattoo.

2. Pijltjes

De twee pijltjes op Hailey’s pink zijn een beetje vervaagd, wat je ook kan verwachten bij een tattoo op de vinger, maar dat maakt ze niet minder mooi. De tattoo is in 2017 gezet door niemand minder dan JonBoy.

3. Pistool

Wie Hailey Bieber vanaf het begin van haar modelcarrière al volgt weet wellicht dat deze tattoo er zat. Waarom hij er zit? Hailey weet het zelf niet eens. Onder een Instagram foto uit 2015 schrijft ze: “Tbh I don’t know why I have this tattoo… just another story to tell lol. It is what it is.”

4. “Seek”

Op de achterkant van haar nek, net onder haar haarlijn, heeft Hailey een prachtige sierlijke tekst laten tatoeëren. Het zegt “Seek” en staat hoogstwaarschijnlijk voor Hillsong Church, een kerk waar Hailey en Justin vaak naartoe gaan.

5. Matching tattoo met Kendall

Een matching tattoo is de perfecte manier om je liefde voor iemand te uiten. Zo dachten Hailey Bieber en haar bff Kendall Jenner er ook over. Ze hebben daarom eind augustus in 2015 samen een tattoo laten zetten. Het waren twee gebroken hartjes, die stonden voor twee helften van een vriendschapsketting. De tattoo van Bieber was rood, en die van Jenner wit. Wij zijn fan.

6. “K” en “3:30”

Als er iets is waar Hailey geen genoeg van kan krijgen, dan zijn het tattoos op de handen. In 2016 heeft ze door JonBoy de letter “K” en “3:30” op haar handen laten tatoeëren. De “3:30” tattoo staat hoogstwaarschijnlijk voor “John 3:30”, een bijbelversie. JonBoy schrijft onder een Instagram foto: “He must become greater and greater, and I must become less and less.” Waar de letter “K” voor staat, is onduidelijk.

7. Hartje

Minimalistische tattoos zijn hot and happening, en ook Hailey kan er geen genoeg van krijgen. Op haar sleutelbeen heeft ze dit schattige en subtiele hartje laten tatoeëren. Ze noemt het zelf haar “favourite lil tat”. We geven haar groot gelijk.

8. Sterretje

Het zal je vast wel eens opgevallen zijn dat Hailey een klein sterretje heeft op haar rechter wijsvinger. De betekenis ervan is nooit verteld, maar we snappen dat Hailey deze tattoo ook zonder betekenis had gewild, want het is ontzettend schattig.

9. UNSEEN

Hailey heeft het (nogal toepasselijke) woordje “UNSEEN” op haar ruggengraat laten tatoeëren – een plek waar je de tattoo niet zo snel ziet. Niemand minder dan JonBoy heeft de tattoo in 2016 gezet.

10. Fine line

Hailey’s fine line tattoos en de “B” op haar rechter hand kunnen je niet ontgaan zijn. De tatoeages zijn enorm verfijnd en gedetailleerd. De tattoos zijn gezet door Doctor Woo, een tatoeëerder die ook celebrities als Drake, Miley Cyrus en Zoe Kravitz heeft getatoeëerd.

11. “g”

De sierlijke “g” achter Hailey’s oor heeft een diepzinnige betekenis. De “g” staat voor Georgia, de dochter van Chad Veach, een pastoor die was gediagnosticeerd met lissencefalie, een unieke hersenaandoening. Niet alleen Bieber heeft de speciale tattoo laten tatoeëren, ook andere celebrities als Selena Gomez, Ashley Benson en haar man Justin Bieber hebben de tattoo.

12. Minas Gerais

In 2015 heeft JonBoy “Minas Gerais” getatoeëerd op Hailey’s linker enkel. De betekenis is nooit bekend gemaakt, maar “Minas Gerais” is een staat in Brazilië.

13. Gente

Niet alleen met haar beste vriendin Kendall heeft Hailey een matching tattoo, ook met haar andere vriendin, Mari Fonseca, heeft ze samen een tattoo laten zetten. In het Spaans en Portugees betekent het woord “mensen”.

14. Kruis

Om haar geloof te uiten, heeft Hailey Bieber een klein kruisje in haar nek laten tatoeëren in 2018.

15. PRAY

Voor Hailey is haar geloof ontzettend belangrijk, en dit laat ze ook zo veel mogelijk terugkomen in haar tattoos. Naast een kruis op haar nek heeft ze ook het woord “PRAY” op haar vingers laten tatoeëren. Ze heeft de letters “PR” op haar linker vinger en de rest, “AY”, op haar rechter vinger. Het komt samen wanneer Hailey haar handen tegen elkaar aan houdt. Fun fact: de tattoo is ontworpen door haar bestie, Kendall Jenner.

16. Diamant

Achter haar andere oor heeft Bieber een prachtige minimalistische diamant laten tatoeëren. De tattoo is op deze plek makkelijk om te verbergen.

17. Coeur d’alene

De tattoo op Hailey’s rug, waar coeur d’alene staat, betekent veel voor haar. Op Google zul je zien dat het staat voor een plaats in Idaho, maar niets is minder waar. Voor Hailey staat de tattoo namelijk ergens anders voor. Coeur staat namelijk voor “hart” in het Frans, en d’alene staat voor haar zus, Alaia.

18. Baldwin

Op de middelvinger van Hailey staat het woordje “Baldwin”, wat (overduidelijk) haar eigen achternaam is. Hailey nam de matching tattoo met haar neef Ireland.

19. Lover

Één van de meest opvallende tattoos van Hailey Bieber is de tekst “lover” in haar nek. De tattoo is door niemand minder gezet dan Doctor Woo. Obsessed.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.