Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

De bra-top is hét item dat we willen aankomende lente: op deze 9 manieren kun je hem dragen

Jaren geleden dachten we heel anders over het dragen van een bh met een blazer eroverheen, maar we leven momenteel in 2021 waar niets meer te gek is. Unieke haarkleuren en felgekleurde kleding is waar we ons momenteel in uiten, en we’re totally here for it. Ook het dragen van een bra-top, aka een top die lijkt op een bh, is de trend voor deze lente.

Het is een item wat we dit seizoen absoluut willen dragen.

Bra-top: hét item voor aankomende lente

De warmere dagen zijn in aantocht en dat betekent dat we winterjassen en truien weer op mogen bergen. Jurkjes en tops mogen uit de kast en onze witte benen zien de eerste zonnestralen. Tijd voor een goede dosis inspiratie voor je zomergarderobe, want die joggingbroek mag nu écht uit.

Aankomend lente- en zomerseizoen is de bra-top het perfecte item om te dragen. Het is stijlvol, luchtig en overal bij te stijlen. De top is geïnspireerd op een bh, die in dit geval wél gezien mag worden. Er zijn zat manieren om hem te dragen en we hebben de beste stijlvolle looks met een bra-top voor je verzameld. Na het zien van deze looks wil je dit item gegarandeerd toevoegen aan je garderobe.

Zo draag je het zomerse item

Net als een T-shirt is het stijlen van een bra-top niet zo lastig. De beste manier om het item te stijlen is met een dun vest of blazer, maar je kunt hem ook los dragen. Kortom: de bra-top is alles wat we willen dragen aankomend lenteseizoen. We geven je negen manieren hoe je ‘m het beste kunt dragen.

1. Gekruiste top met button-up vest

2. Witte blouse

3. Bra-top met cardigan

4. Dopamine dressing

5. Gekruiste bra-top met rok

6. Gecombineerde broek en gouden sieraden

7. Blazer

8. Bra-top met open turtleneck

9. Trenchcoat en spijkerbroek

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.