Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity 6 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

De meest sexy tattoos van Justin Bieber waar iedereen het heet van krijgt

Met meer dan 60 tattoos op zijn lijf is Justin Bieber hotter dan ooit. Het kleine jochie dat ooit met een videootje op YouTube viral ging, is veranderd in een echte stoere vent. Hij heeft een van de mooiste vrouwen ter wereld aan de haak geslagen maar ook vanuit Hailey snappen wij wel waarom. JB is namelijk hartstikke sexy.

Toen hij 16 was, liet Justin Bieber zijn eerste tatoeage zetten: een meeuw op zijn heup. Maar de bekende vuistregel ‘een is geen en twee is drie’ heeft ook bij hem gezorgd voor een tattoo verslaving waar geen eind aan lijkt te komen. Tot grote vreugde van ons.

De tattoos van Justin Bieber

We kunnen ze niet allemaal behandelen – het zijn er meer dan 60 – maar hebben onze favoriete tattoos van JB op een rijtje gezet. Benieuwd of jij het ermee eens bent.

1. Het roosje in zijn nek

By far op nummer een staat het roosje in zijn nek. Damn wat is het sexy als een man zich hier laat tatoeëren. Als hij dan ook nog eens een hoodie draagt, kun je ons van de grond rapen uit een plasje kwijl.

2. De Romeinse cijfers op zijn borst

Ze zijn ook zo lekker bold gezet. Natuurlijk is het de combinatie van alle tattoos op zijn borst en armen bij elkaar, maar wij zwijmelen wederom weg bij dit lekkere plaatje van JB.

3. Het kruis op zijn borst

Dit is zeker weten een van de mooiste plekken voor zowel mannen als vrouwen om een tatoeage te laten zetten. Het kruis is lekker strak en ‘fineline’ gezet en combineert wonderbaarlijk goed bij de rest op zijn chest.

4. ‘Better At 70’

Woorden om bij te leven zoals Justin zelf zegt. De tatoeage boven zijn knie lijkt uit de losse pols gezet. Vinden we leuk: zo lekker alternatief.

5. De vleugels in zijn nek

Fout maar toch heeft het wat, de vleugels in zijn nek. Zeker als hij met zijn gespierde armen een kettinkje bij zichzelf omknoopt. Mamma Mia!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.