Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 6 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kardashian-fans zijn allemaal in de war door hetzelfde in ‘The Kardashians’-trailer

Nadat Keeping Up With The Kardashians vorig jaar tot een einde kwam wisten veel fans niet wat ze moesten kijken. Gelukkig kondigde de Kardashian-familie al snel aan dat ze een nieuwe realityserie – genaamd ‘The Kardashians’ – kregen en het duurt niet lang meer voordat we hiervan kunnen genieten. Zelfs de eerste trailers zijn al gepubliceerd en fans laten op Instagram weten dat ze allemaal in de war zijn door hetzelfde.

Waar is the Lord??

‘The Kardashians’

14 april is het zover: dan komt ‘The Kardashians’ officieel op Hulu te staan. Wij kunnen niet wachten tot we eindelijk weer van Khloé, Kim, Kourtney, Kendall, Kylie en momager Kris kunnen genieten en daar lijken veel fans het mee eens te zijn. De Kardashian-zussen delen ook al weken verschillende trailers op hun social media om ons flink in de stemming te brengen.

Toch laten fans weten dat ze in de trailer van de nieuwe realityserie duidelijk iemand missen en dat is Scott Disick. Zoals je wel weet speelde Scott Disick een prominente rol in Keeping Up With The Kardashians en zorgde hij voor een hele serie aan iconische momenten. We kunnen dan ook wel zeggen dat de serie niet hetzelfde zou zijn zonder hem, maar in de trailer van ‘The Kardashians’ lijkt het erop dat Scott Disick plaats moet maken voor Travis Barker.

Instagram

Als dat het geval is, zijn fans niet blij en ze zijn niet bang om dit te laten weten. Ze zijn namelijk naar Instagram gegaan en reageren allemaal hetzelfde onder de nieuwe trailer van ‘The Kardashians’. Zo schrijft een fan: “But is @letthelordbewithyou in the show????! Andere fans schrijven: “Pls tell me Scott is coming back”, “I’m dying because I can’t see Scott” en een vierde fan schrijft simpelweg: “Where is the lord?”

Hoewel er is bevestigd dat de nieuwe Kardashian-realityshow zich voornamelijk zal focussen op Kravis en hun opbloeiende romace, hoeven Scott Disick-fans zich geen zorgen te maken. Hoewel de realityster niet aanwezig is in de trailer van de realityserie is er vorig jaar door Page Six bevestigd dat Scott Disick zeker wel in de show te zien is. Hij werd in november 2021 namelijk samen met zij ex-schoonmoeder Kris Jenner gespot en de camera’s waren zeker aan het draaien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.