Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Scott Disick en Kourtney Kardashian lijken weer samen in trailer van KUWTK

Vandaag kregen we een voorproefje op het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians. Kim Kardashian deelt een trailer op Instagram waarin we alvast wat te zien krijgen van de verhaallijn uit het laatste seizoen. En daar bevestigen de Kardashian-Jenners wat we allemaal denken: Scott Disick en Kourtney Kardashian zijn voor elkaar gemaakt.

Kendall Jenner heeft het in de trailer over de relatie van Scott en Kourtney.

Scott Disick en Kourtney Kardashian

De trailer voor het twintigste seizoen werd door Kim Kardashian op Instagram gedeeld en het lijkt erop dat het weer genoeg drama bevat. Zo zagen we vele tranen in de trailer, zien we hoe Kris Jenner emotioneel wordt als ze tegen de crew praat maar zien we ook hoe het er vanaf afgelopen zomer aan toe ging binnen de familie.

Voor het geval je het hebt gemist: Kourtney Kardashian en Scott Disick waren afgelopen zomer continu met elkaar aan het flirten op Instagram. Tijdens de verjaardagstrip van Kim postten ze foto’s samen op Instagram en fans waren ervan overtuigd dat ze weer samen zouden zijn. Daarom sloeg het in als een bom toen bekend werd dat Scott met model Amelia Hamlin date en Kourtney met drummer Travis Barker.

Trailer KUWTK

Hoewel we onze hoop dus al hadden opgegeven, geeft de nieuwe trailer van KUWTK ons nieuwe inzichten. In een scène zien we hoe Kim enthousiast binnenkomt nadat ze Scott en Kourtney samen op de bank ziet slapen. In een andere scène zien we hoe Kendall aan de rest van de familie vertelt dat de twee voor elkaar gemaakt zijn. Daarna voegt ze toe, “like, they’re supposed to be together.” Nu willen wij natuurlijk maar wat graag weten wat er allemaal aan de hand is binnen de familie, maar daar moeten we nog tot 18 maart voor wachten. Spill the tea.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.