Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 30 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Met deze make-uptrends laat je je ogen spreken

Ondanks dat het voorlopig nog even ontbreekt aan sociale gelegenheden waar we ons voor kunnen opdoffen, zit de beautywereld niet stil. De mondkapjes zullen niet snel verdwijnen, daarom draait alles om het laten spreken van je ogen. En één ding staat vast, opvallen zul je zeker met deze prachtige make-uptrends.

De make-uptrends voor je ogen hebben dit jaar alles te maken met kleur, denk aan levendige paarse eyeliner en glanzende gouden oogschaduw.

De mooiste make-uptrends om je ogen te laten spreken

Heb jij zin om helemaal geïnspireerd te worden met de nieuwste beautylooks? We got you. Je kunt met deze make-uptrends alle kanten op: van een over the top glitteroogschaduw tot neon kleuren op je ooglid. Kijk mee met de mooiste beautylooks.

1. Groene smokey eyes

Deze make-uptrend draait helemaal om kleur. Pak een zachte oogschaduwkwast en blend de kleur uit voor een smokey look. Bovendien zal het uiteindelijke resultaat zal iedereen groen maken van jaloezie.

2. Monochromatische look

Deze make-uptrend is allesbehalve saai. Dep een neon-roze schaduw op je oogleden en creëer met je kwast een cat eye. Ten slotte maak je de look af met een roze lippenstift en you’re ready to go.

3. Sprankelende ogen

Deze make-uptrend tilt je sprankelende ogen naar een hoger niveau. Gebruik als basis een nude oogschaduw en dep er vervolgens een beetje glitterprimer op. Plak daarna de glitters op en rondom je oogleden en maak je look af met een shiny gloss.

4. Blauwe wimpers

Kleur hoeft niet alleen op je oogleden te blijven zitten. Deze make-uptrend laat je wimpers ook spreken. Gebruik een laag (of drie) blauwe mascara om een ​​beetje kleur toe te voegen aan je wimpers.

5. Gouden glitters

Opvallende oogschaduw alleen voor een bijzondere gelegenheid? Nee hoor. Het beste van deze make-uptrend is dat het je hele gezicht in een oogwenk opfleurt. Zelfs als je een mondkapje op hebt, knallen je ogen met deze gouden glitters.

6. Paarse eyeliner

Ga je normaal gesproken voor een zwarte eyeliner? Probeer dan eens iets anders, zoals deze opvallende paarse tint. Voor deze make-uptrend mag het iets dramatischer en ga je voor een aanwezige wing. Op deze manier houd je de hele dag de aandacht bij je ogen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.