Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 14 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian brengt een haaraccessoire uit de 90’s terug in de mode

Hoewel het niet de makkelijkste tijd is voor Kim Kardashian en iedereen het had begrepen als ze een break zou nemen, blijft ze ons overspoelen met glam. Na de geruchten over een scheiding met haar man Kanye West, nam ze een korte pauze op Instagram maar sinds deze week is Kim K weer terug. En hoe. Ze brengt een haaraccessoire uit de nineties helemaal terug in de mode.

Kim Kardashian postte gisteren een outfit met een complete 90’s vibe en wij zijn verkocht.

Kim Kardashian draagt 90’s haarband

De afgelopen week kwam Kim K niet alleen met een nieuwe, bronde haarkleur, ze heeft ook een haaraccessoire nieuw leven in geblazen. Op de foto’s op Instagram zien we Kim in een volledig bruine outfit met een dikke haarband, precies op haar haarlijn. Ook post ze een korte video van de look achteraan de collectie. En eerlijk is eerlijk: wij zouden de outfit inclusief haarband zo in onze garderobe hangen.

Het is niet de eerste keer dat een Kardashian-Jenner een nostalgisch kapsel of haaraccessoire uit de kast trekt. Kylie Jenner kwam eerder al met een scrunchie en Kim Kardashian was de eerste die het van haar kopieerde. En we zagen ze natuurlijk ook al eerder met staartjes, vlinderklemmen en nostalgisch opgestoken haar. Het was alleen een kwestie van tijd tot de 90’s haarband weer in het leven werd geroepen.

Bruine outfit

De totaal bruine outfit met chocoladetinten staat prachtig bij Kim haar nieuwe haarkleur. Het maakt het zelfs nóg iets glanzender. En nog een voordeel: de haarband is de perfecte cover-up voor de door lockdown verkregen uitgroei. Nu we inmiddels nog wel even zonder onze kappersafspraken moeten, gaan we direct op zoek naar een brede haarband. Er is namelijk niets, maar dan ook niets, waar Kim Kardashian geen oplossing voor heeft. Thanks Kimmie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.