Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 14 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian geeft peperdure Rolex aan alle crewleden van KUWTK

Vorige week was officieel de laatste draaidag van Keeping Up With The Kardashians. The end of an era, kunnen we wel zeggen. Kim Kardashian legde een groot deel van de dag vast zodat alle fans mee konden genieten van de laatste draaidag. En de Kardashians zouden de Kardashians niet zijn als ze geen grootse cadeaus voor de crew hadden.

Kim en de rest van de familie verraste alle crewleden met een peperduur Rolex-horloge.

Kim Kardashian geeft Rolex cadeau

We weten inmiddels dat de Kardashian-Jenners niet vies zijn van een over-the-top cadeau hier en daar. Ook voor de filmcrew die hen jaren volgde konden ze natuurlijk niet met een lullig afscheidscadeau aankomen. Daarom kregen alle crewleden van Keeping Up With The Kardashians een Rolex cadeau. Ja, je hoort het goed.

Het team, dat bestaat uit dertig crewleden, kregen allemaal een Rolex ter waarde van ongeveer $10,000 dollar per stuk. Dat betekent dat de Kardashians ongeveer $300,000 dollar hebben uitgegeven aan de cadeaus. Volgens TMZ waren Kim, Kris, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie allemaal aanwezig op de laatste draaidag en gaven ze de cadeaus nadat de show officieel was afgelopen. Bronnen vertellen aan TMZ dat crewleden jarenlang bij KUWTK bleven omdat “ze het zo leuk vonden om met de familie Kardashian te werken.”

Laatste draaidag

Volgens bronnen was de crew in tranen na de laatste aflevering en toen ze het cadeau in ontvangst namen. Met de laatste draaidag is er officieel een einde gekomen aan 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians. Kim Kardashian legde de hele dag vast op het Instagram-account van KUWTK en deelde video’s van het emotionele einde van de show.

Na het filmen dronken ze cocktails met alle crewleden en zagen we dat ze tegen hen zei, “Hey guys, we just finished filming forever… like forever, ever. We’re done. We’re never filming again. Is that so crazy? So we’re having a drink with the crew in my backyard, hanging out. Cheers to… I don’t know, 15 years, 20 seasons of craziness and lots of love.” En natuurlijk een nieuwe Rollie voor elk crewlid.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.