Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 3 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Ja echt: de nieuwe Netflix-serie Kaleidoscope kan je in elke gewenste volgorde kijken

We love Netflix. Wij kunnen onszelf helemaal verliezen in een goede film of serie, maar ook de luchtige shows als Emily In Paris staan hoog op onze favorietenlijst. Heb je zin in wat spannenders, iets waarbij je zelf een beetje kunt experimenteren? Kies van voor de miniserie Kaleidoscope. Je kunt namelijk zélf de volgorde van de afleveringen kiezen.

Kaleidoscope

Het klinkt gek, maar het is echt waar.. je kunt zelf de volgorde van de afleveringen kiezen. Hoe zit dat nou precies? Kaleidoscope is een Amerikaanse miniserie over een overval op het web. De achtdelige serie draait om meesterdief Leo Pap en zijn bemanning die een overval ter waarde van $ 7 miljard proberen te doen, maar verraad, hebzucht en andere bedreigingen ondermijnen hun plannen. In elke aflevering maak je een andere periode mee.

In de één zie je de periode van 6 weken voor de overval, maar in een andere periode zie je juist 6 maanden na de overval. Je kunt zelf kiezen wat je het liefst als eerste ziet. Ga je voor een chronologische volgorde? Of wil je juist alles van achter naar voor zien? Dat kan. Het verhaal wordt niet anders, je ziet het dus alleen in een andere volgorde. Elke episode heeft een kleur, en geen nummer. Zo raak je dus niet in de war met de volgorde. Netflix adviseert ons wel de aflevering ‘White’ als laatste te kijken omdat die de verhaallijn helemaal compleet maakt. Maar verder.. it’s up to you!

Bekijk de trailer hier:

Wat extra tips over de kleuren

Mocht je nog wat extra uitleg willen krijgen over de verschillende kleuren en de eventuele volgordes waarin jij de serie kunt kijken? Bekijk dan zeker ook even deze onderstaande video:

The saga continues: Prins Harry doet nieuwe beschuldigingen aan het Engelse koningshuis

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.