Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Beauty 3 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze opvallende haartrend uit onze jeugd maakt een comeback in 2023

Het thema nostalgie staat hoog op de agenda in 2023. Zowel Barbie als Ariel komt met een live-action film, de Y2K trends worden steeds verder uitgebreid en zelfs de klap-telefoon is terug. Dat is natuurlijk nog niet alles. Ook op het gebied van beauty zijn er veel comebacks gaande.

More-is-more in 2023

Of het nou door de glitter-looks in Euphoria komt, door de roaring twenties die na de lockdowns gaande is, door de hype rondom de in juli verwachtte Barbie-film of door alle blitse glitter-looks op de catwalk. Wij hebben geen idee, maar we’re here for it. Het liefst verwerken we momenteel gewoon elke dag iéts met glitter in onze looks (en dus niet alleen voor een feestje). Zo gingen we al voor jeans met strass, glitter op en rondom onze ogen, doorschijnende glitterjurken en schattige tasjes vól shine. Binnenkort kun je er een aan dit more-is-more lijstje toevoegen: glitter voor in het haar.

Nostalgische haar-trend op komst

Weet je nog? Het was het jaar 2005 en je deed je haar in een met pur omlijstte spiegel die naast de posters van Britney Spears, JLo en Zac Effron hing. Voor het extra fierce effect ging je vandaag niet voor de wafel-tang, maar voor glitter-steentjes in je haar. Mocht je bij deze herinnering ook lichtelijk heimwee krijgen: nergens voor nodig! Dit jaar kun je namelijk gewoon weer aan de slag met je bedazzler. 

Zo ga je zelf voor de haar-trend vol glitters

Moeilijk hoeft het niet te zijn. Bestel een “bedazzler” zoals deze via Bol.com, plak de steentjes in je haar en klaar is Kees. Nog wat inspiratie nodig om de shiny coupes te creëren? TikTok staat er vol mee:

@juliannastrid

living out my popstar dreams💖✨💗💕 #fyp #foryou #foryoupage #amazon #amazonfinds #amazonmusthaves #amazonprime #amazonfavorites #hair #hairtutorial #hairbedazzler #hairtutorial #hairstyles #rhinestones

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

@kirstyeelizabeth

A little bedazzleee ✨ search gem stamped on Amazon! 💗 #hairideas #hairstyles #90shair

♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

@itzel_lezti

Definitely reccomend ✨ Using it for my next rave fit 🤍🕺🏻 #bedazzled #bedazzler #rave #escape #fashion #hairbedazzler #bedazzledhair

♬ BILLIE EILISH. – Armani White

Felgekleurde sieraden met kralen zijn terug voor nostalgische zomervibes

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.