Emma Toussain
Emma Toussain Social Media 20 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Een Vlaamse Kanye West? AI-technologie laat de rapper een nummer van K3 zingen

Wij weten niet zo goed wat we er van moeten vinden, dat AI. Artificial intelligence, bedoelen we daar mee. Je bent inmiddels vast wel bekend met ChatGPT of andere programma’s waarmee je zelf bepaalde teksten of beelden kunt maken. Inmiddels zijn we ook op het punt beland waarin we bestaande zangers-en zangeressen nummers kunnen laten zingen, ook als dat niet in de eigen taal is. Kanye West (of zijn AI-versie dan) gaat nu viral omdat hij een nummer zingt van de Vlaamse groep K3.

10.000 luchtballonnen..

Kanye West zingt K3

De paus in een puffer jacket, een hond bovenop een vliegtuig of Drake die WAP zingt van Cardi B.. alles is al eens voorbijgekomen in deze nieuwe AI-tijd. Waren we net even lekker aan het scrollen op TikTok, komen we een Vlaamse Kanye West tegen die doodleuk een nummer van K3 uit zijn mouw schud. Helemaal nep natuurlijk, maar het lijkt wel echt. Zingt ‘ie zomaar in het Vlaams, ons Yé.

@bankbekleding

10.000 luchtballonnen – Kanye West #k3 #aimusic #aisinging #aivoice #kanye #kanyewest #music

♬ original sound – BankBekleding 🛋️

Ook is zijn hoofd voor de gelegenheid even op een schattig K3-jurkje geplakt. Wij weten niet of we heel hard moeten lachen of stiekem toch nog een beetje huilen. Wie weet wat we in de toekomst allemaal kunnen faken..

Vakantie plannen met ChatGPT

Je kunt tegenwoordig alles laten maken door AI. Zo ook je vakantieschema, als je zelf geen kei bent in het plannen van je weekje weg. Je vult gewoon in waar je heen wil, hoelang, wat je wil zien.. en huppakee, een heel schema. Veel gebruikers op TikTok en Instagram lijken deze handige hack al ontdekt te hebben en het is tijd dat wij daar ook eens goed gebruik van gaan maken. Wie wil er namelijk nou niet dat er een geweldig programma voor jouw zomervakantie wordt gemaakt, zonder dat je er zelf ook maar iets aan onderzoek voor hoeft te doen? You gotta love it.

Help: wij krijgen het bananenlied van Harry Styles niet meer uit ons hoofd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.