Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 14 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Het houdt niet op: de vrouw van Kanye West gaat naar KFC in enkel een panty, zonder schoenen

Over de stijl van Bianca Censori, de vrouw van Kanye West, zijn we nog lang niet uitgepraat. Over smaak valt niet te twisten, maar het internet heeft een duidelijke mening over de recente looks van Bianca. Nu weer, want de dame vertrekt naar de KFC in enkel een panty.

En schoenen behoorden ook niet tot de outfit.

Uhm, wtf? De gasten van Kanye’s Sunday Service eten met blote handen van autopsie tafels

Vrouw van Kanye West gaat naar KFC in enkel een panty, zonder schoenen

Kanye West en zijn vrouw Bianca Censori lieten dinsdag flink wat hoofden omdraaien toen ze een snelle hap aten bij KFC in Los Angeles. Stel je voor: je zit rustig je bucket te eten en ineens komt Kanye West binnenlopen. Maar dat was nog niet eens het meest opvallende volgens omstanders.

 

De outfit van Bianca Censori maakt namelijk opnieuw de tongen los. Na de veelbesproken ‘condoomjurk’ is het nu extra duidelijk dat Bianca van panty-ish stofjes houdt. Ze verscheen gisteren enkel in een sheer panty en besloot het dragen van schoenen even over te slaan. Op de foto’s van Page Six zijn de outfits van het stel duidelijk te zien.

De ‘condoomjurk’ van Bianca Censori

Afgelopen week vond er weer een Sunday Service plaats en de outfit van Bianca was op z’n zachtst gezegd opmerkelijk. Op de foto’s van Page Six zien we Bianca Censori, 28, droeg een zwarte jurk, die leek op een panty, die haar hele lichaam van top tot teen in doorschijnende stof hulde, compleet met een sculpturale gewatteerde ring die haar schouders en nek omcirkelde. En ja, we moeten toegeven: dit lijkt inderdaad op een zwart condoom.

Dat Kanye verschijnt in een maillot en een ‘Polizei’-shirt, maakt de look van het stel niet veel beter. Naast dat de outfits bizar zijn, lijkt het voor Bianca ook allesbehalve comfortabel of plezierig om dit te dragen. Op het internet werden er dan ook veel grappen over de look gemaakt.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.