Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 13 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Uhm, wtf? De gasten van Kanye’s Sunday Service eten met blote handen van autopsie tafels

Als het over de opmerkelijke acties van Kanye gaat, dan raken we nooit uitgepraat. En nu maakt hij weer een heleboel tongen los. Tijdens de meest recente Sunday Service werd er gegeten op een wel héél aparte manier. Er kwamen namelijk autopsie tafels aan te pas.

En het internet wordt gek.

De gasten van Kanye’s Sunday Service eten met blote handen van autopsie tafels

Kanye West lag eerder al flink onder vuur door zijn anti-semitische uitspraken en zijn ”White Lives Matter” stunt tijdens Paris Fashion Week. En dit waren lang niet zijn laatste omstreden acties.

Nu is er veel te doen om zijn laatste Sunday Service, dit zijn Ye’s kerkelijke (-ish) diensten waar hij veelal muziek maakt. De rapper organiseerde dit weekend een samenkomst in Los Angeles die rechtstreeks uit ‘American Horror Story’ leek te komen. Of nou, eerder ‘The Handmaid’s Tale’. De gasten en het koor waren namelijk gekleed in witte gewaden.

Ze aten kleine stukjes vlees die luguber waren neergelegd op tafels in autopsiestijl. De gasten moesten schijnbaar met hun blote handen eten, want er was geen bestek te bekennen. Ye’s feestmaal bestond ook uit watermeloen en ijs als dessert.

Deze Sunday Service heeft duidelijk een heel duister randje. Net als de avond ervoor trouwens, toen at hij sushi van een naakte vrouw op zijn verjaardagsfeest. Wat is hier toch allemaal aan de hand?

Bianca Censori draagt een ‘condoomjurk’

Iemand die niet mee at van het duivelse feestmaal, was Bianca Censori. Zij verscheen namelijk ingepakt in haar befaamde ‘comdoomjurk’ op de Sunday Service.  Op de foto’s van Page Six zien we Bianca Censori, 28, droeg een zwarte jurk, die leek op een panty, die haar hele lichaam van top tot teen in doorschijnende stof hulde, compleet met een sculpturale gewatteerde ring die haar schouders en nek omcirkelde. En ja, we moeten toegeven: dit lijkt inderdaad op een zwart condoom.

Dat Kanye verschijnt in een maillot en een ‘Polizei’-shirt, maakt de look van het stel niet veel beter. Naast dat de outfits bizar zijn, lijkt het voor Bianca ook allesbehalve comfortabel of plezierig om dit te dragen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.