Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 29 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Kanye West gespot met broek naar beneden tijdens Italiaanse boottocht met vrouw Bianca Censori

Inmiddels weten we allemaal dat Kanye West en Bianca Censori op vakantie zijn in Italië. Dat weten we niet door pittoreske kiekjes op the gram, maar door de schandalen die zich maar blijven opstapelen. Nu lijkt het hoogtepunt bereikt, want Ye wordt halfnaakt gespot tijdens een boottocht in Venetië.

Eerder waren de naakte outfits van Bianca al een probleem. Ze riskeerde er zelfs een boete mee.

Kanye West halfnaakt gezien tijdens Italiaanse boottocht

Kanye West is betrapt met zijn broek naar beneden tijdens een boottocht in Italië met zijn vrouw Bianca Censori. Halfnaakt is in Venetië niet zo’n probleem als je jouw shirt uittrekt op de boot door de hitte. Maar wanneer je gespot wordt met je broek op je knieën, is dat een ander verhaal.

De 46-jarige rapper/designer gaf toeschouwers een behoorlijke show toen zijn kont blootgesteld werd aan toeristen in naastgelegen boten. West leek zich er niet druk om te maken, want hij leek nogal in de wolken met zijn 28-jarige Bianca, terwijl hij zondagmiddag in een watertaxi door de beroemde kanalen van Venetië voer.

Volgens Page Six had Kanye zijn broek naar beneden voor ‘unknown reasons’. Al ziet het tafereel er wel erg verdacht uit…

Bekijk hier de beelden zelf.

Bianca Censori in Italië gespot in enkel een panty

Dit was niet het eerste akkefietje dat Bianca en Kanye in Italië hadden. Want ook op vakantie weet Bianca de gewaagde outfits uit de kast (of moeten we zeggen koffer?) te halen. Al eerder lag ze onder vuur om haar condoomjurk, maar dat weerhoudt haar niet om zo goed als naakt de straten van Florence te trotseren. Althans, naakt is ze niet, maar lijkt ze wel.

De 28-jarige designer hulde zich in een huidskleurige panty die haar gehele lichaam bedekt. Bianca maakt de look af met een schoudertas à la Uniqlo en witte pumps, die ons een beetje doen denken aan de schoenen van Mini Mouse. Bekijk de beelden van de look op Page Six.

De outfitkeuze van Bianca is niet zonder risico. Volgens het Italiaanse Constitutionele Hof kan een boete van 5.000 tot 10.000 euro worden opgelegd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.