Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 28 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kanye West koopt een huis recht tegenover Kim Kardashian voor meer dan de vraagprijs

Kanye West en Kim Kardashian mogen dan wel ex-partners zijn, het lijkt erop dat ze wel buren gaan worden. Kanye heeft het huis recht tegenover Kim K gekocht voor meer dan de vraagprijs. Eerder liet Kanye al weten dat hij Kim terug zou willen en hun relatie weer wil laten werken. Inmiddels is Kim aan het daten met niemand minder dan Pete Davidson en lijkt het erop dat ze hier allerminst op zit te wachten.

Hij heeft zelfs overboden.

Kanye West koopt huis tegenover Kim Kardashian

Volgens Daily Mail en Dirt heeft Kanye West het huis gekocht voor $4,5 miljoen dollar. Het huis is gelegen in Hidden Hills en ligt direct tegenover het enorme huis dat Kim en hij renoveerde. Dat huis is inmiddels volledig eigendom van Kim Kardashian, want ze kocht Kanye West voor maar liefst $23 miljoen dollar uit in oktober. Na de scheiding bracht Kanye vooral veel tijd door op zijn ranch in Wyoming, maar nu lijkt het erop dat hij toch dichterbij zijn familie wil zijn.

Nieuwe realityserie volgt de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West

Het nieuwe huis werd gebouwd in 1955 en Dirt beschrijft het als “architecturally unremarkable,” met vier slaapkamers, 2.5 badkamers en een gastenverblijf. Het ziet ernaar uit dat Kanye het pand nog wel gaan renoveren. Goed nieuws voor North West, want er zijn paardenstallen bij zijn nieuwe huis. Kim deelde eerder foto’s van de Friese paarden die ze op de. ranch hebben.

Vraagprijs

Hoewel het huis niet in de beste staat verkeert, lijkt het erop dat Kanye West het wel heel graag wilde hebben. Hij betaalde $421.000 dollar meer dan de vraagprijs, wat hij het waard vindt om recht tegenover zijn ex te wonen. Kim K en Kanye West delen de voogdij over hun kinderen, dus mocht Kanye in het huis gaan wonen dan is het heel makkelijk voor de kinderen om hun beide ouders te zien. Het is niet het eerste huis dat Kanye koopt sinds de scheiding, recent kocht hij ook een villa in Malibu van de beroemde architect Tadao Ando, daar betaalde hij $57.3 miljoen dollar voor.

Kim Kardashian en Kanye West: een tijdlijn van hun relatie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.