Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 27 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian stelt Pete Davidson aan haar kinderen voor

Het lijkt beter dan ooit te gaan met Kim Kardashian. Zo gaat het ontzettend goed met haar bedrijven, maar ook met het liefdesleven van Kim K gaat het goed. Ze is nu al een tijdje aan het daten met Pete Davidson en het stel heeft zelfs al elkaars moeders ontmoet. Dat is niet het enige goede nieuws, want nu blijkt dat Kim Kardashian Pete Davidson ook aan haar kinderen heeft voorgesteld.

Het stel maakt opnieuw een grote stap in hun relatie.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Het begon allemaal toen Kim Kardashian en Pete Davidson hand in hand werden gespot bij Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië. Hoewel bronnen vertelden dat de twee “gewoon vrienden” waren, duurde het niet lang voordat het stel opnieuw en opnieuw samen werden gespot. Ze gingen namelijk na hun eerste date meerdere keren uiteten in New York City.

Op 17 november was het eindelijk zover, want toen ging het stel Instagram-officieel. Pete Davidson plaatste een foto op Instagram waarop het stel te zien is samen met Flavor Flav en Kris Jenner. Nu lijkt het erop dat het paar opnieuw een grote stap heeft gezet in hun relatie. Pete Davidson heeft namelijk de kinderen van Kim Kardashian ontmoet.

Kinderen ontmoeten

Kim Kardashian deelt vier kinderen met Kanye West – North, Saint, Chicago en Psalm. Toen Kim en Kanye begin dit jaar onthulden dat ze gingen scheiden was heel de wereld in shock. Toch lijkt het erop dat Kanye zijn huwelijk probeert te redden, want hij heeft al meerdere keren publiekelijk laten weten dat hij Kim Kardashian terug wil.

Wat betreft Pete’s eerste kennismaking met de kinderen van Kim, vertelt een insider aan HollywoodLife: “Pete met Kim’s kids and she introduced him to them as ‘mommy’s friend.’” De bron deelt details over hoe de ontmoeting verliep en voegt toe: “Kim thought that it was really cute how he [Pete] interacted with them and that he tried to make her kids laugh and smile just as he does everyone he meets!”

Het wordt echt steeds serieuzer tussen het stel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.