Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 28 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen op Instagram allemaal hetzelfde over de kerstkaart van de Kardashians

Het is weer zover: de kerstkaart van de Kardashians staat weer op Instagram, dankzij Kim Kardashian. De familie brengt jaarlijks een kerstkaart uit en wij genieten er ontzettend van, maar oplettende fans is iets opgevallen en ze reageren allemaal hetzelfde onder de Instagram-foto.

“What was Kourt’s reasoning this time?”

Kerst met de Kardashians

De Kardashian-familie staat niet alleen bekend om Kim, maar ook om kerst. Zoals we weten houdt de familie ontzettend van feestdagen, maar hun favoriete feestdag is toch wel kerst. Dit is makkelijk te zien, want Kris Jenner geeft jaarlijks een groot feest om kerst te vieren. Helaas kon dit feest vorig jaar niet doorgaan, maar dit jaar gaf de momager wel een feest.

Zo hoorden we dat zowel Pete Davidson als Kanye West uitgenodigd waren om op het feest van Kris Jenner te komen. Ook de jaarlijkse kerstkaart mocht dit jaar natuurlijk niet ontbreken en oplettende fans is direct wat opgevallen. We zien namelijk zowel Kim al Khloé met hun kinderen en hun moeder Kris Jenner op de foto staan, maar Kourtney Kardashian ontbreekt dit jaar opnieuw.

Reacties

Het is niet de eerste keer dat Koutney Kardashian ontbreekt op de jaarlijkse kerstkaart van de Kardashian. Het duurde dan ook niet lang voordat fans massaal begonnen te reageren onder de Instagram-foto van Kim Kardashian. Ze laten duidelijk weten dat ze not amused zijn dat Kourtney Kardashian opnieuw niet is komen opdagen.

Zo schrijft een fan: “Kourtney’s schedule was conflicting?” en andere fans schrijven: “Let me guess it didn’t fit in with Kourtney’s schedule?”, “I’m guessing Kourtney’s schedule was busy as usual” en “Of course Kourtney didn’t participate lol.” Andere fans voegen toe: “Kourtney couldn’t get it together again huh”, “Was Kourtney the one with the annoying schedule again?” en “Kourtney said no thank you.”

Kim Kardashian deelt haar nieuwste kersttraditie en fans zijn in shock

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.