Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 11 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Happy Pride Month: dit zijn de mooiste make-up looks om deze maand (en altijd) te dragen

Deze maand staat vol in het teken van de LGBTQ+ community. De regenboogvlag mag weer gehesen worden en alle seksualiteiten worden gevierd. De perfecte manier om Pride Month te vieren is natuurlijk met kleurrijke make-up looks.

We hebben de beste op een rij gezet.

Wat houdt Pride Month in?

Elk jaar wordt in juni Pride Month gevierd. Tijdens deze maand wordt de LGBTQ+ community extra in het zonnetje gezet door vooral te vieren dat ze (mogen) zijn wie ze zijn. Van gays tot transgenders: deze maand wordt stilgestaan bij hoe ver de community tot op de dag van vandaag is gekomen, maar ook bij het feit dat ze in sommige landen (helaas) nog steeds niet worden geaccepteerd.

Kortom: deze maand is voor ons allemaal en het woord ‘acceptatie’ staat centraal. Om dat te vieren wordt alles wat maar ook regenboogkleuren bevat uit de kast getrokken, ook unieke make-up looks. Om Pride Month goed in te luiden hebben we de mooiste make-up looks op een rij gezet.

1. Chromatic regenboog

Make-up artiest @laviedunprice plaatste een foto op Instagram met een chromatic make-up look en we kunnen niets anders zeggen dan dat we groot fan zijn van deze look.

2. Tranen van kleuren

Als een ode aan Pride Month creëerde @silvermoon__ deze prachtige en kleurrijke make-up look. Van regenboog kleurde maakte ze tranen, die haar laten voelen als een ‘a bag of Skittles‘.

3. Twisted rainbow

Deze maand staat natuurlijk vol in het teken van felle regenboogkleuren, dus saaie make-up looks ga je niet zien. Deze kleurrijke make-uplook van make-up artiest @wesleybenjamincarter kun je ook thuis zelf maken.

4. Regenboog

Naast regenboogkleuren op je gezicht kun je voor Pride Month ook een mooie regenboogkleurige oogschaduw look maken. Wij zijn groot fan van deze make-up look van dragqueen @kimorablac.

5. Pride vlag

Make-up pro @abbyroberts weet hoe ze een goede make-up look kan maken. Ook deze prachtige Pride-inspired make-up look is het zeker waard om eens na te maken.

Deze LGBTQ+ series wil je toevoegen aan je kijklijst

6. Regenboog lippen

Gelukkig is ze ook niet vies van een simpele look: deze regenboogkleurige lippen zijn everything.

7. Kleurrijke double winged eyeliner

Double winged eyeliner of eyeliner in de arcadeboog is populair dit jaar. Instagrammer @thecariallen combineerde deze make-uptrend met kleurrijke regenboogkleuren en we zijn groot fan van de look.

8. Neonkleurige oogschaduw

Queen van de make-up én LGBTQ+ community, aka NikkiTutorials, wist het internet weer te verbazen met deze prachtige make-up look.

9. Double winged eyeliner met regenboogkleuren

@facedbykareem gooide zijn Pride make-up look over een hele andere boeg en gebruikte naast een popping witte wing ook een opvallende toevoeging: de regenboogkleurige double winged eyeliner.

10. Regenboog

Met make-up looks voor Pride Month kun je elke kant op, dat moge duidelijk zijn. Ook @disssgrace kwam met een wel heel opvallende look: een regenboog op haar gezicht.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.