Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Kanye West en Julia Fox gingen uit met Madonna en de foto’s staan op Instagram

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat Kanye West en Julia Fox een ding zijn. Nu lijken ze er – als koppel – ook een celebrity-vriendschap bij te hebben en die zagen wij allerminst aankomen. Het kersverse stel gaat namelijk om met superster Madonna en daar zijn nu foto’s van te zien op Instagram.

Wait, what?!

Kanye West en Julia Fox met Madonna

Eerder zagen we de verrassende vriendschap van Khloé Kardashian met Gordon Ramsay’s dochter Holly en dezelfde chef onthulde recent meer over zijn onverwachte vriendschap met Gigi Hadid. Nu worden we weer verrast door een onverwachte vriendschap, namelijk die tussen Kanye West, Julia Fox en Madonna. Aan de foto’s op Instagram te zien hebben ze het heel gezellig en zijn ook bokser Floyd Mayweather en American football-speler Antonio Brown van de partij. Madonna deelt de foto’s op Instagram en die wil je nu nog zien.

Ze scheef bij de foto’s, “Went to dinner with Julia to talk about my movie and some other folks showed up…………………😎🎥🎬” De collectie bevat verschillende foto’s van de avond, inclusief een foto waarop Madonna haar arm om Julia’s nek heeft terwijl ze op een bank zitten. Daarnaast deelt ze ook een foto met Kanye West en een groepsfoto met het stel en Floyd Mayweather.

Kanye West heeft een nieuwe vriendin en dit is alles wat je over haar moet weten

Film

Vervolgens verscheen er ook een video, die gedeeld werd door acteur en muzikant Evan Ross, waarop de groep op de bank naar muziek aan het luisteren is. Daar zien we Kanye West en Julia Fox knuffelen. Hoewel we nog niet helemaal weten hoe deze vriendschappen tot stand zijn gekomen, willen wij er zeker meer van zien.

Fans denken dat Madonna met Julia Fox sprak over een nieuwe film waarin Julia haar rol zal vertolken. Op Instagram lezen we reacties als, “You think she is talking about Julia playing her?” en, “Julia is perfect [to] play the role of you [sic].” Het lijkt erop dat de twee gaan samenwerken.

Twitter gaat compleet los over de billen van Madonna tijdens de VMA’s 2021 en dit is waarom

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.