Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 16 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze virale rainbow contourhack is alles wat je vandaag wilt zien

Op TikTok en Instagram zien we de meest prachtige trends op het gebied van beauty en mode voorbijkomen, maar er komen ook hacks voorbij waarvan we niet direct warm of koud worden. Toch zorgen deze bijzondere make-uphacks op TikTok altijd voor een prachtig resultaat. Zo ook bij de rainbow contourhack, want wij zijn na het kijken van de TikTok-video compleet fan van deze prachtige look.

Het resultaat zal je verbazen.

TikTok-hacks

We kunnen TikTok het beste vergelijken met een grote speeltuin voor volwassenen. Hoewel de jongere generatie op de app te vinden is voor het maken van dansjes, houden wij het platform in de gaten voor de nieuwste trends en hacks. TikTok stelt ons op dat vlak nooit teleur, want we halen ontzettend veel inspiratie van het platform.

Zo weten we precies hoe we in vijf minuten de perfecte blow-dry kunnen creëren en laat een TikTok-hack precies zien hoe je een smokey eye maakt met lipliner. Nu laat TikTok opnieuw zien dat het de place to be is om make-up inspiratie te vinden, want er gaat een nieuwe hack compleet viraal op het platform en dat is de rainbow contourhack.

Mermaid waves zijn dé haartrend van nu en zo maak je het kapsel zelf

Rainbow contourhack

Er is geen beter tijdverdrijf dan het testen van de coolste nieuwe make-uphacks vanuit het comfort van je eigen huis. Als jij hier van houdt hebben wij de perfecte make-uphack voor je gevonden. De rainbow contourhack gaat namelijk helemaal viraal op TikTok en nadat je de video hebt gezien snap je precies waarom.

De hack is namelijk niet alleen heel leuk om uit te proberen, maar geeft ook nog eens een prachtig resultaat. Bij de rainbow contourhack is het de bedoeling dat je alle producten tegelijkertijd aanbrengt en deze mengt tot een vlekkeloze make-uplook. Je brengt dus concealer, foundation, contour en blush in lijnen over je gezicht aan en blend deze vervolgens uit. Rikki – @rikkisandhuu – laat in een TikTok-video precies zien hoe je de rainbow contourhack moet gebruiken.

@rikkisandhuu

by far one of the BEST contouring and highlighting techniques I have everrrr used!! 💗💗 #beautyhacks #makeuptips #contouring101 #foryou

♬ original sound – ꧁𝐅𝐞𝐧𝐝𝐢𝐢 𝐀𝐮𝐝𝐢𝐨𝐬꧂

@rikkisandhuu

Reply to @nn.0x HOW TO BLEND IT!! 💗😁 soooo many of you have tried and loved this, im so happy! #beautytips #makeuphacks #makeuptutorial #foryou

♬ love nwantiti (feat. ElGrande Toto) [North African Remix] – CKay

Deze geniale contourhack is super makkelijk en gaat compleet viraal op TikTok

Reacties

Fans lijken ook helemaal obsessed te zijn met de rainbow contourhack. Ze reageren namelijk allemaal massaal onder de TikTok-video van Rikki. Zo schrijft een fan: “This is literall trust the process makeup cos at first I was lik mmm nah 😬 then I was like woah 😍.” Andere fans schrijven: “Oka, about to try”, “I actually saw this on another video. I actually tried and love it. I have received many compliments” en “It looks absolutely phenomenal, thank you for sharing!! 🥰”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.