Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 27 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Dat je het even weet, Kanye West wil nog steeds de Amerikaanse president worden

Je kan je vast nog wel herinneren dat Kanye West enkele jaren terug aankondigde dat hij het wel zag zitten om president van de Verenigde Staten te worden. Dat blijkt nog steeds het geval. De rapper kondigde deze week aan dat hij nog altijd dezelfde ambitie heeft.

Kanye West als Amerikaanse president

Kanye West steekt zijn wens om ooit intrek te nemen in het Witte Huis niet onder stoelen of banken. Hij liet de afgelopen jaren meerdere malen weten dat hij zichzelf als toekomstig president van de Verenigde Staten ziet. Deze week benadrukte Kanye dat nogmaals in het interview dat hij had met Apple Music-radiozender Beats 1.

Kanye, die overduidelijk een aanhanger van Donald Trump is, zei: “When I win the election I will remember any founder that didn’t have the capacity to understand culturally what we’re doing.” Op welke oprichters de zanger daarmee precies doelde werd niet duidelijk, maar verderop in het gesprek noemde hij wel de namen van Facebook-baas Mark Zuckerberg en Twitter-baas Jack Dorsey.

De seksverslaving van Kanye

West onthulde tijdens het interview ook nog dat hij na de dood van zijn moeder in 2007 kampte met een seksverslaving. “Playboy was my gateway into full-on pornography addiction. My dad had a Playboy left out at age five, and it’s affected almost every choice I made for the rest of my life from age five to now, having to kick the habit.” Als we Kanye mogen geloven, is hij inmiddels “genezen” van zijn verslaving.

Op dit moment is de rapper in ieder geval bezig met de voorbereidingen voor de verkiezingen in 2024. We zijn benieuwd.

ANP/NSMBL

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.