Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 3 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze kapsels hebben weinig verzorging en onderhoud nodig en zijn perfect voor de zomer

Wanneer we haast hebben of simpelweg gewoon geen zin hebben om elke dag onze lokken te onderhouden zijn kapsels die weinig verzorging nodig hebben perfect. Je hoeft maar op te staan, een paar simpele stappen te volgen en je bent klaar voor de dag.

We hebben de beste kapsels die weinig verzorging en onderhoud nodig hebben verzameld.

5x kapsels die weinig verzorging nodig hebben

Hoe graag we onze kapsels ook willen onderhouden, is het niet altijd mogelijk. Het kan namelijk vaak genoeg voorkomen dat je je verslaapt, geen zin hebt of simpelweg de juiste producten niet weet te vinden.

Gelukkig is daar NSMBL to the rescue: er zijn namelijk genoeg stijlvolle kapsels die makkelijk te onderhouden zijn. We hebben de beste op een rijtje gezet.

1. Simpele laagjes

Voor een mooi wavy effect hoef je echt niet elke dag je stijltang en een verstevigingsproduct erbij te pakken. Door al wat subtiele laagjes in je haar te laten knippen creëer je al een volumineus en mooi effect.

2. Buzzcut

De buzzcut is populair dit seizoen, omdat het een frisse uitstraling geeft, je haar gezonder laat lijken én het weinig verzorging nodig heeft. Wat wil je nog meer?

3. Korte messy bob

De bob is terug, en wel op verschillende manieren. Een bob zit leuk wanneer deze met allerlei styling producten is afgemaakt, maar het zit net zo leuk wanneer je je bob z’n eigen weg laat gaan. Laat je lokken natuurlijk opdrogen, meer hoef je niet te doen.

4. Shaggy bob

Een andere populaire variant van de bob is de shaggy bob. De korte en volumineuze bob heeft weinig verzorging nodig, behalve een goede shampoo en conditioner.

5. Schouderlengte

Dat je nog niet klaar bent je langere lokken af te knippen begrijpen we erg goed. Gelukkig is er ook een kapsel dat weinig verzorging nodig heeft maar nog wel wat aan de langere kant is. Deze simpele coupe komt tot de schouders en heeft weinig onderhoud nodig.

Probeer te voorkomen dat je de föhn pakt, en probeer je lokken eens op te laten drogen met de lucht. Om het nog volumineuzer te maken kun je subtiele laagjes laten knippen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.