Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 8 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze celebrities geven ons de dosis inspiratie voor een bob die we nodig hebben

Elke keer onze favoriete celebrities zien met een nieuwe coupe geeft ons weer inspiratie om onze eigen lokken aan te pakken. Een kort kapsel is nooit mis: je kunt er alles mee en is goed te stijlen. De bob komt weer helemaal terug en het is hét kapsel voor aankomend lente- en zomerseizoen.

Onze favoriete celebrities geven ons de juiste inspiratie voor het korte kapsel.

Bob: hét kapsel van 2021

Als het gaat om haarinspiratie kunnen we altijd terecht bij onze favoriete celebrities. We zien dit jaar steeds meer celebs een korter kapsel nemen, en dan voornamelijk een bob. Het kapsel is ontzettend populair, en dat is ook niet zo gek. De bob is niet alleen enorm veelzijdig, het is ook te stijlen op verschillende manieren.

We hebben onze favoriete bob kapsels van celebrities verzameld. Na het zien van deze korte koppies wil je ASAP een afspraak maken bij de kapper.

1. Wavy met middenscheiding

Een wavy kapsel laat je lokkken niet alleen een stuk volumineuzer lijken, het laat de kleur van je lokken ook een stuk meer uitkomen. Wij zijn fan van deze look.

JOE KLAMAR / AFP

2. Strakke 90’s bob

Selena Gomez verraste ons allemaal toen ze in 2019 op de rode loper verscheen. Ze had de korte bob zo naar binnen geföhnd dat het niet alleen haar gezicht beter uit liet komen en ons zware 90’s vibes gaf, haar lokken zagen er ook nog eens healthy en glanzend uit.

bob celebrities inspiratie
Mark RALSTON / AFP

3. Strakke zijscheiding

Een bob ziet er al gelijk heel anders uit wanneer je de scheiding verandert. Yara Shahidi rockt haar korte bob met zijscheiding absoluut.

VALERIE MACON / AFP

4. Korte coupe met pony

Vaak wordt er anders gedacht, maar eens gaan voor een korte coupe kan wonderen doen voor je look. Wij zijn verliefd op deze korte bob met pony van Taylor Swift.

bob celebrities inspiratie
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP

5. Laag opgestoken

Wie denkt dat je een bob niet meer (half) op kunt steken, heeft het mis. Lucy Hale bewijst maar weer hoe leuk een half opgestoken bob staat.

Jean-Baptiste LACROIX / AFP

6. Strak naar achteren

Geef je look een twist door je haar met gel naar achter te kammen. Je creëert hierdoor een wet look die niet alleen ontzettend goed staat, maar ook nog eens super easy is. Euphoria-actrice Barbie Ferreira geeft ons inspiratie.

bob celebrities inspiratie
Jean-Baptiste LACROIX / AFP

7. Naar de zijkant

Jessie J is de koningin van bobs, als je het ons vraagt. Door je bob een diepe zijscheiding te geven en aan de andere kant je haar achter het oor doet, creëer je een unieke look.

Yann COATSALIOU / AFP

8. Wavy bob met pony

Na het zien van deze korte coupe van Rihanna willen we spontaan een wavy boblijn.

ANP

9. Lange wavy bob

Het hebben van een korter kapsel geeft je weer een frisse uitstraling, maar we kunnen het ook goed begrijpen dat je er misschien nog niet helemaal klaar voor bent om je lokken af te knippen. Chrissy Teigens lange wavy bob is dan een goed alternatief.

bob celebrities inspiratie
VALERIE MACON / AFP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.