Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 5 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Kardashian-fans zeggen allemaal hetzelfde over het Met Gala-debuut van Khloé Kardashian

Ondanks het feit dat meerdere van haar zussen al regelmatig de show hebben gestolen op de rode loper van het Met Gala, zagen we Khloé Kardashian de afgelopen jaren niet voorbijkomen op het bal. Eindelijk is daar verandering in gekomen: Khloé was dit jaar wél aanwezig. Toch hebben haar fans iets te zeggen over haar debuut.

You go Khloé!

De Kardashians op het Met Gala

De Kardashian-Jenner clan staat bekend om hun iconische Met Gala-looks door de jaren heen. Ook dit jaar wisten zij weer de aandacht van zowel fans als de media te trekken. Zo verbaasde Kim Kardashian vriend en vijand toen zij de red carpet betrad in een iconische glitterjurk van Marilyn Monroe.

Kendall Jenner droeg een prachtige zwarte creatie van Prada. Toch viel fans voornamelijk iets anders op: namelijk de gebleekte wenkbrauwen van het supermodel.

De outfit van Kendall’s jongere zus Kylie Jenner viel minder in de smaak bij fans: velen hadden kritiek op de witte pet die volgens hen totaal niet bij het thema ‘Gilded Glamour’ paste. Verder droeg Kylie een witte (trouw)jurk van Off-White, om oprichter van het merk Virgil Abloh – die afgelopen november overleed – te eren.

met gala 2022
Kylie Jenner attends The 2022 Met Gala – Photo by Gotham/Getty Images

Ook Kourtney Kardashian en haar verloofde Travis Barker konden natuurlijk niet ontbreken op het Met Gala. Kourt vertelde een verslaggever op de rode loper dat ze niet goed over het thema had nagedacht, en uhhh ja, dat was te zien. Fans waren niet erg te spreken over Kourtney’s look. Gelukkig wist Kravis de aandacht van de ietwat teleurstellende outfit af te houden door middel van wat PDA. Again.

Kourtney en Travis bruiloft video
Kourtney Kardashian and Travis Barker attend The 2022 Met Gala Celebrating – Photo by Gotham/Getty Images Gotham/Getty Images

Ten slotte: momager Kris. Ook Kris was aanwezig op het Met Gala en deelde op Instagram wat plaatjes van haar eigen look (ze droeg een prachtige lichtgele jurk van Oscar de la Renta) én die van al haar dochters. Zó lief, een typische trotse moeder. *You’re doing amazing sweetie*

Khloé’s Met Gala-debuut

Khloé’s look deed zeker niet onder voor die van haar zussen. Voor haar Met Gala-debuut droeg ze een prachtige gouden jurk ontworpen door Jeremy Scott, met een zwarte one-shoulder jas die losjes over haar schouder en arm hing.

Met deze eerste verschijning op het Met Gala drukt Khloé de geruchten (dat zij niet welkom zou zijn op het prestigieuze evenement) voorgoed de kop in. Volgens Mirror vond Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour, die het gala organiseert, Khloé niet bekend genoeg. Afgelopen september reageerde KoKo al op dit gerucht.

“Khloé now that you are online please tell of the met gala rumors are true because I’ll burn that dinosaurs bones @khloekardashian please clarify thank u” , vroeg een bezorgde fan op Twitter. Hierop antwoordt Khloé met “Absolutely NOT true.” Haar aanwezigheid op het Met Gala 2022 bevestigt dit dus.

Reacties fans

Kardashian-fans waren maar wat blij met de aanwezigheid van Khloé op het Met Gala 2022 en ze zeiden er allemaal hetzelfde over op Twitter.

Ook op Instagram zijn fans mega enthousiast over Khloé’s aanwezigheid op het bal én haar look. “My beautiful Khlo!! I’m SO proud of you and this amazing big step. You always deserved it and you GOT IT 😍 beautiful night with a gorgeous queen. Love u sm ❤️”, “YOU ATE!!! QUEEN! 😍🤍” en “last night was yours!” luiden verschillende comments van fans.

Khloé zag er inderdaad stunning uit en we kunnen niet wachten om haar te zien bij de volgende editie van het Met Gala.

Khloé Kardashian en The Rock hebben een hilarische interactie met een ietwat spicy onderwerp op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.