Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 2 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian en The Rock hebben een hilarische interactie met een ietwat spicy onderwerp op Instagram

Het is geen geheim dat de Kardashians ongelooflijk veel fans hebben. Maar wie had verwacht dat ook Dwayne “The Rock” Johnson zich onder deze groep bevindt? Wij in ieder geval niet. Toch lijkt het erop dat The Rock net zo’n Kardashian-Jenner fan is als wij. Op zijn TikTok-account plaatste hij een video met het wassenbeeld van Khloé Kardashian in Madame Tussauds en dit had een hilarische interactie tussen de twee celebrities tot gevolg.

The Rock’s TikTok

Acteur Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, besloot een aantal dagen geleden voor het eerst een bezoekje te brengen aan zijn wassen beeld in Madame Tussauds omdat hij in Las Vegas was voor CinemaCon 2022. Hier kwam hij erachter wie de “buurvrouw” van zijn eigen wassen beeld is: niemand minder dan Khloé Kardashian. The Rock besloot een TikTok op te nemen.

@therock

I just have oneeee more note @madametussaudsusa 😇😂@khloékardashian👊🏾🥃

♬ original sound – The Rock

Nadat The Rock naast, uhm, zichzelf poseert, richt hij zich tot zijn fans: “I’ve got to introduce you to my neighbour.” Hierna draait hij de camera richting het wassen beeld naast de zijne en zien we Khloé’s wassen beeld. “I mean guys, look at that. We look kind of cool together, right?”, zegt hij terwijl hij naast ‘Khloé’ poseert. “Wait a second,” zegt hij plots waarna hij de camera op de kont van zijn eigen wassen beeld richt en vervolgens op die van Khloé. “I mean guys, that’s amazing… could we add a little bit more to mine? Like some glutes, give me some glutes- like that!”

Khloé’s reactie

De video viel goed in de smaak bij fans en zelfs het officiële TikTok-account van Madame Tussauds USA reageerde onder de video: “Haha we’ll see what we can do!”. Toch was het niet deze comment, maar de reactie van Khloé Kardashian die alle aandacht trok. De The Kardashians‘-ster besloot om via haar Instagram Stories te reageren op Dwayne’s TikTok.

Nadat zij The Rock’s TikTok op haar Instagram Stories had gerepost, schreef ze: “Looks like I am in INCREDIBLE company!!! Yessss @therock.” Over de grootte van de billen van Khloé’s wassen beeld zei ze “the museum hooked me up.”

Wij hadden niet gedacht dat we ooit een interactie tussen The Rock en Khloé Kardashian zouden meemaken over billen van wassen beelden, maar we’re here for it.

Insta famous – Ariana Grande is de meest gevolgde vrouw op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.