Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 28 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze Kardashian-Jenner haat het filmen van Keeping Up With The Kardashians

Na twintig seizoenen en veertien jaar vol drama, komt Keeping Up With The Kardashians nu toch echt tot een eind. Maar voordat we afscheid nemen, hebben we eerst nog een spicy reünie van de serie met de familieleden die gehost wordt door Andy Cohen. Voordat we die kunnen bekijken, heeft Executive Producer Farnaz Farjam wat feiten over de serie gedeeld. Inclusief welk familielid het filmen verschrikkelijk vindt.

Spoiler: het is niet Kourtney.

Keeping Up With The Kardashians: achter de schermen

Na de laatste aflevering van Keeping Up With The Kardashians, kunnen we nog een sappige reünie met de familie verwachten. Andy Cohen stelt ze verschillende vragen en de eerste trailer is veelbelovend. In de tussentijd deelt Executive Producer Farnaz Farjam wat feiten over het filmen van de serie en hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Hij vertelt ook welke Kardashian-Jenner ervan houdt om voor de camera te staan én wie het verschrikkelijk vindt.

Deze Kardashian wilde niet dat Keeping Up With The Kardashians zou eindigen

Natuurlijk is het Kim Kardashian die ervan houdt om voor de camera te staan. “I would probably say Kim.” Dat komt natuurlijk niet als een verrassing. Vervolgens verklapt hij wie het minst genieten van het filmen van de serie. “I would say Kylie likes to film the least, but she’s actually way more present in the final season – probably because it was season 20 and it was coming to an end.” Dat hadden we niet verwacht…

Kylie Jenner

Hoewel we niet hadden verwacht dat Kylie Jenner het filmen van Keeping Up With The Kardashians minder leuk vond, is het inmiddels wel duidelijk dat ze het minst aanwezig is bij familiegelegenheden. Zo zagen we al vaker foto’s van de familie waar Kylie niet op stond. Volgens Farnaz heeft ze wel moeite gedaan om vaker te verschijnen in KUWTK. “If you think about the last few family trips that we did, Kylie was missing – but she came for this one, and she was definitely way more present this season.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.