Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 20 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Kate verdwenen door affaire William? ‘Minnares’ in kwestie reageert

Het kan je niet ontgaan zijn, tenzij je onder een steen leeft: de ‘verdwijning’ van Kate Middleton. Kate werd eerder dit jaar geopereerd aan haar buik en zou sowieso tot en met Pasen afwezig zijn. Complottheorieën vliegen het rond en nu gaan er geruchten dat William een affaire zou hebben.

Wat is daar toch allemaal gaande?

Affaire prins William

Kate is herstellende van een buikoperatie en heeft daarom tijdelijk haar werkzaamheden neergelegd. Logisch, zo zou je denken. Maar Kate is nu al wel heel lang niet gezien en er gebeuren ook gekke dingen. Zo plaatste ze zelf (!) een gephotoshopte foto op Instagram en werd ze wel een aantal keer gespot door paparazzi, maar er wordt nu ook getwijfeld aan de echtheid van die verschijning. Er gaan geruchten dat de laatste foto die van haar gemaakt is (op de Windsor Farm Shop) niet écht Kate zou zijn maar de minnares van William. Of een AI versie van Kate. Je merkt al: mensen geloven er niks meer van. Waar is ze?!

William zou al sinds 2019 een affaire hebben met de 40-jarige Lady Sarah Rose Hanbury. De vrouw in kwestie lijkt ontzettend op Kate en is een goede vriendin van de familie. Lady Sarah Rose was zelfs aanwezig bij de kroning van Charles en haar oudste zoon had zelfs een speciale rol – die was page of honour samen met prins George.

Wat zegt Lady Rose zelf?

Volgens haar advocaten zijn de geruchten ‘absoluut niet waar’, zo staat op Business Insider. Laten we hopen dat Kate inderdaad over niet al te lang (dat kunnen we niet meer aan) gewoon weer opduikt en er niks aan het handje is.

Camilla’s Saltburn

Last one standing? Camilla gaat voor die titel. Ken jij de film Saltburn, waarin Oliver ervoor zorgt dat hij Saltburn in handen krijgt? Buckingham Palace wordt nu al Camilla’s Saltburn genoemd – wil je weten waarom?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.