Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 17 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Kate Middleton gister opgenomen in het ziekenhuis: dit is er aan de hand

Catherine Middleton, The Princess of Wales, is gisteren opgenomen in het ziekenhuis. Het gaat om een gepland bezoek, zo wordt er op het Instagram-account van @princeandprincessofwales (hoe modern) bekend gemaakt. Kate moest namelijk aan haar buik geopereerd worden, een heftige operatie waar ze flink van moet revalideren.

Kate Middleton gister opgenomen in het ziekenhuis: dit is er aan de hand

Gebaseerd op het huidige medische advies, is het waarschijnlijk dat de Kate niet werkt tot aan de paasdagen in April. Ook moet ze nu nog tien tot veertien dagen in het ziekenhuis blijven tot ze genoeg hersteld is om naar huis te gaan. In het statement op Instagram staat ook dat Kate hoopt dat het publiek snapt dat zij hier zo normaal en privé mogelijk mee om wil gaan om haar kinderen te beschermen.

Ook blijven haar medische gegevens privé, wat betekent dat we niet weten waarom Kate aan haar buik geopereerd moest worden. Hoe dan ook: dat is al ingrijpend genoeg en we hopen natuurlijk dat ze snel weer de oude is.

Lees het hele statement hieronder:

The Crown seizoen 6

We weten natuurlijk allemaal hoe het nu met Catherine (Kate) gaat, maar hoe hebben zij en William elkaar eigenlijk leren kennen? Dat is nou precies onderwerp in het laatste seizoen van The Crown. Nog niet gezien, wel geïnteresseerd? Kijk dan vooral. Met een nieuw decennium in zicht, begint prins William aan de universiteit in St Andrew’s, vastbesloten om een zo normaal mogelijk leven te leiden nu het nog kan. Kate Middleton uit Berkshire begint ook aan de universiteit. Wanneer ze elkaar voor het eerst op de campus ontmoeten, begint een nieuwe romance en daarmee een nieuwe toekomst voor The Crown, zoals we ‘m nu allemaal kennen.

Ed McVey speelt de rol van prins William in de latere afleveringen van dit zesde seizoen. Dit is ook meteen het debuut van Ed, die in 2021 afstudeerde aan het Drama Centre London. Een tweede nieuwkomer is Meg Bellamy. Zij werd gecast als Kate Middleton na het insturen van een auditie na een castingoproep op social media.

Kate Middleton maakte Meghan Markle aan het huilen voor haar Royal Wedding in 2018

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.