Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 5 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Gaat Kate Middleton haar publieke rol nog oppakken na ziekte? Dit zeggen ingewijden

Begin dit jaar kwam Kate Middleton met het verdrietige nieuws naar buiten dat er kanker bij haar is gevonden. Momenteel wordt ze behandeld tegen deze nare ziekte. Maar of ze haar rol als prinses van Wales na haar ziekte nog oppakt, is volgens ingewijden maar de vraag.

Want prinses zijn is niet niks. Zeker niet als je prinses bent in het Verenigd Koninkrijk, waar als royalty altijd alle ogen op je gericht zijn.

Kate Middleton pakt publieke rol na ziekte mogelijk niet op

De prinses van Wales, die ooit samen met echtgenoot prins William in het middelpunt van de aandacht stond, komt mogelijk niet terug in haar publieke rol. ”Kate’s team is reevaluating what she’s going to be able to take on when she comes back,” vertelt een insider deze week aan The US Weekly. “She may never come back in the role that people saw her in before.”

Hoewel het Koningshuis eerder aangaf dat Kate haar werkzaamheden weer oppakt als de dokters groen licht geven, is dat dus nog maar de vraag. Eerder kwam al naar buiten dat Kate de rest van dit jaar geen publieke verschijningen meer zou maken. En eerlijk is eerlijk: gelijk heeft ze. Kate is volgens bronnen nu (na een aantal keer chemotherapie) weer sterk genoeg om actief met haar kinderen te zijn. Dat is wat telt.

Prins William geeft korte update over Kate Middleton

Tijdens het bezoek van de prins van Wales aan de feestelijke opening van James Place Newcastle op 30 april vroeg iemand uit het publiek naar het welzijn van Kate en hun drie kinderen. “All doing well, thank you” antwoordde William “We’re all doing well.”

Kate Middleton schreef ieder woord van haar ziekte-aankondiging zelf

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.