Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 22 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Kate Middleton vertelt: ‘Kanker gevonden en begonnen met chemo’

Kate Middleton heeft eindelijk van zich laten horen na weken van afwezigheid. Zojuist plaatst het Instagram-account van The Prince and Princess Of Wales een video over wat er nou precies met haar aan de hand is en het is misschien nog wel meer schrikken dan verwacht: er is namelijk kanker gevonden bij de prinses.

Kate Middleton begint aan chemotherapie

Kate is sinds januari afwezig door een operatie en door verschillende gebeurtenissen gingen er heel veel complottheorieën rond. begint haar verhaal met een dankwoord aan al haar volgers over de hele wereld voor alle steun en lieve woorden die ze ontvangen heeft. Daarna komt ze met minder goed nieuws: Tijdens haar zware buikoperatie is er kanker gevonden. Van tevoren werd er gedacht dat het niks was, maar helaas kreeg ze slecht bericht. Momenteel zit ze aan het begin van haar chemotherapie.

“Dit kwam als een enorme shock”, zo vertelt Kate. Ook hebben de tijd genomen om zo alles aan hun kleine kinderen te vertellen. Ze vertelt ook dat ze elke dag zich een stukje beter voelt en dat William haar enorm steunt.

“We hopen dat je begrijpt dat wij als familie wat tijd en ruimte nodig hebben om mijn behandeling te ondergaan en af te maken.” Ze sluit haar verhaal af met “You are not alone”, denkend aan iedereen die hetzelfde doormaakt als zij.

A people’s princess? Ja dat is ze zeker.

Bericht vanuit het koningshuis

“Gebaseerd op het huidige medische advies, is het waarschijnlijk dat de Kate niet werkt tot aan de paasdagen in April”, lieten de royals weten in januari. Toen wisten we nog niet wat er aan de hand is en bleef het vaag tot nu.

Wij wensen de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, helemaal als de hele wereld meekijkt en overal theorieën omheen verzint.

Felle kritiek op Blake Lively om grap over Kate Middleton: ‘Kom op Blake, een beetje klasse’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.