Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Body & Mind 15 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Dít doet Kendall Jenner om minder angstig te zijn (en het is heel makkelijk)

Kendall Jenner heeft al vaker laten weten dat ze soms last heeft van angstaanvallen, maar op dit moment heeft ze die angstaanvallen goed onder controle. Dat laat ze weten op haar Instagram – en ze vertelt ook meteen hoe het komt dat haar angsten de afgelopen tijd veel minder geworden zijn.

Dat heeft namelijk volledig te maken met haar ochtendritueel. Tell us more, Kendall!

Kendall Jenner vertelt open over haar angstaanvallen

Kendall Jenner laat weten dat ze haar angstgevoelens beter onder controle kan houden door aan het begin van haar dag een kalmere, positieve mindset voor zichzelf te creëren. Daar hoort ook haar behoefte aan persoonlijke ruimte en wat alone time bij.

Hoe zorgt Kendall dan precies voor een rustige start van de dag? Op Instagram deelt ze het volgende persoonlijke lijstje met haar volgers:

  • 10 keer diep in- en uitademen voordat je je telefoon aanraakt;
  • Schrijf iets in je dagboek, het liefst buiten;
  • Schrijf alle dingen op waar je vandaag/deze week/deze maand naar uitkijkt;
  • Spreek dankbaarheid uit voor alles waar je dankbaar voor bent;
  • Ga de zon in;
  • Drink thee en doe ademhalingsoefeningen.

Door dit ‘s morgens te doen, begint Kendall haar dag dus heel relaxed. Natuurlijk kan jij de bovenstaande hacks ook proberen om te zien of het jou helpt met rustig en zonder angsten wakker worden. Als het Nederlandse weer het toelaat uiteraard (we raden je niet aan om je dagboek mee naar buiten te nemen als het weer eens keihard regent in ons kikkerlandje). Maar de weersvoorspellingen zijn de komende tijd goed, dus you’re good to go!

Zo gaan Selena Gomez en Bella Hadid om met angsten

Benieuwd naar hoe andere celebs omgaan met hun angsten? Daar schreven we al eerder over, want ook Bella Hadid en Selena Gomez hebben eerder toegegeven last te hebben van een angststoornis. Hoe ze die onder controle houden, lees je in het onderstaande artikel:

Last van angsten? Deze tips gebruiken Bella Hadid, Miley Cyrus en Selena Gomez

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.