Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 21 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner showt haar kerstdecoraties op Instagram en het is super *extra*

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben onze kerstboom alweer een hele tijd staan. Zodra het december wordt is het tijd om weer extra gezelligheid in huis te halen. Kerstdecoraties helpen hier zeker bij en ook celebrities laten op Instagram zien dat ze hun huis hebben versierd. Zo ook Kendall Jenner, want zij showt op Instagram uitgebreid haar jaloersmakende kerstdecoratie.

Ze zijn zoals elk jaar weer super *extra*.

Kendall Jenner

Zoals we allemaal weten hoort Kendall Jenner bij de Kardashian-Jenner familie en als er één ding is waarvan zij houden, dan is het kerst. Ze houden overigens van alle feestdagen, want eerder dit jaar deelde Kourtney Kardashian haar decoraties voor Halloween en we moeten eerlijk toegeven: niemand doet het zoals de Kardashian-Jenners.

Toch pakken ze elk jaar met kerst extra uit. Zo verschijnt er een Kardashian-Jenner kerstkaart en geven ze elk jaar een groot feest. Dit feest kon vorig jaar door corona helaas niet doorgaan en wij zijn benieuwd of het dit jaar wel doorgaat. Gelukkig is er iets wat elk jaar wél kan doorgaan en dat is het versieren van hun prachtige huizen. Kendall Jenner showt namelijk op Instagram hoe zij in de kerstsfeer is gekomen en wij zijn compleet obsessed met haar kerstdecoraties.

De Halloween-versieringen van Kourtney Kardashian zijn super *extra* en veelbesproken op social media

Kerstdecoraties

In een reeks foto’s die het model op Instagram plaatst krijgen we een kijkje in haar leven en zien we hoe prachtig haar woonkamer is versierd met kerstdecoraties. Zo toont een foto de prachtige grote boom, met witte lichten en rode en zilveren kerstballen. De tweede foto toont de boom vanuit een andere hoek en we zien dat de boom volhangt met klatergoud.

Zo schrijft Kendall Jenner de caption, “It’s all about the tinsel.” Ook de open haard is prachtig versierd en we zien dat er meerdere geborduurde kousen aanhangen. Nu hopen we dat een van deze kousen bestemd is voor Devin Booker – de vriend van Kendall Jenner en dat dit betekend dat we meer van de tortelduifjes gaan zien tijdens de kerst. Een bron onthulde in maart namelijk dat Kendall klaar is om haar relatie met Devin naar een meer openbaar niveau te brengen.

kerstdecoraties Kendall Jenner
Instagram / @kendalljenner

Kendall Jenner zorgt ervoor dat wij allemaal in de kerststemming komen. Fans reageren namelijk massaal onder haar post. Zo schrijft een fan: “Tinsel it is… Enjoy ❤️❤️❤️” en andere fans schrijven: “Post Christmas vibes!!”, “sooooo beautiful Christmas tree” en “gorgeous gorgeous girls love tinsel.”

Wij kunnen niet wachten op de kerstfoto’s van de Kardashian-Jenners dit jaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.