Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 21 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De twist-knot bun is een van onze favoriete kapsels van dit moment

We zijn het vast allemaal eens dat we niet elke dag ons haar los dragen. Hoewel dit er altijd geweldig uitziet, wil je soms gewoon wat anders. Dan is je haar vast dragen de perfecte oplossing. Met vast haar kan je nog steeds ontzettend veel kanten op en ons favoriete vaste kapsel van dit moment is toch wel de twist-knot bun.

Wij vertellen je precies hoe je hem creëert.

Haartrends

Je hoeft maar 15 minuten rond te scrollen op social media, of je bent al drie trends tegengekomen. Van haartrends tot beautytrends: er komen op Instagram en TikTok dagelijks zoveel nieuwe creaties bij dat we het soms amper bij kunnen houden. Daarom pikken wij de beste trends eruit en vertellen we je precies hoe je ze kunt namaken.

Sinds de coronacrisis is begonnen snakken we steeds meer naar comfort. Dat betekent natuurlijk niet dat we geen moeite willen doen, maar een trend moet wel heel de dag draagbaar zijn. Zo ging er een hack voor vollere lippen compleet viraal op TikTok en staat onze Instagram-feed vol met de half-up, half-down haartrend. Nu gaat er opnieuw een heerlijke haartrend viraal op social media en dat is de twist-knot bun haartrend. Deze ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook nog eens super gemakkelijk te creëren. Win-win als je het aan ons vraagt.

Twist-knot bun

Zoals we allemaal weten kan je met een knot super veel verschillende kanten op. Zo zijn we obsessed met een rommelige knot, maar hebben we soms ook zin in een supergladde lage knot. De twist-knot bun is de perfecte combinatie van deze twee, want de trend is super makkelijk te maken maar ziet er nog steeds fabulous uit.

De look is dus ontzettend veelzijdig en daar houden we van, want het zou net zo goed werken voor een black-tie-evenement als een casual dag op de bank. Als eerste stap maak je een middenscheiding in je haar en kam je het strak naar achteren tot je kruin. Dit haar draai je vervolgens in een knoop tot er een knot ontstaat. Voor deze look laten we de uiteinden los wat ervoor zorgt dat het er casual uitziet. Wij zijn obsessed.

Reacties

Dat deze look in de smaak valt is duidelijk, want fans reageren massaal onder foto’s waarop de haartrend te zien is. Zo schrijft een fan: “Wow! Just wow! Beautiful” en andere fans schrijven: “One of my favorites! 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽💥💥💥💥💥” en “Her hair was one of my favorite parts of her overall amazingness! 👏👏👏”

Wij gaan deze haartrend vandaag nog uitproberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.