Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Kendall Jenner verklaart de liefde aan Devin Booker op Instagram

Dat Kendall Jenner en Devin Booker een serieuze relatie hebben, wordt steeds meer duidelijk. Afgelopen zaterdag was Devin jarig en Kendall vervulde haar rol als vriendin door een ode aan haar vriend op Instagram te plaatsen. Het model en de basketbalspeler van Phoenix Suns daten inmiddels meer dan een jaar en het is niet de eerste keer dat ze hun mijlpalen op social media delen.

Toch verklaart Kendall Jenner hem nu opnieuw de liefde.

Kendall Jenner en Devin Booker

In juli deelde het stel al een aantal intieme foto’s om hun eenjarige samenzijn te vieren. Zo zagen we Kendall en Devin knuffelend in een vliegtuig op de Instagram Stories van het model.

Instagram / @kendalljenner

Om zijn verjaardag te vieren, deelt Kendall Jenner wederom een ode aan haar vriend op haar Instagram Story. Devin Booker werd afgelopen zaterdag 25 jaar en hoewel Kendall het relatief low-key hield, zagen we de liefde ervan af druipen. In haar eerste post deelt Kendall Jenner een selfie met Devin (terwijl ze haar tong uitsteekt terwijl ze tegen hem aanleunt). En hoewel de foto op zichzelf al heel lief is, maakt Kendall ook nog eens duidelijk hoeveel hij voor haar betekent met de tekst, “Happy birthday best friend @dbook ❤️.”

Instagram / @kendalljenner

Kendall Jenner haalt uit naar vriend Devin Booker na Halloween-dis op Twitter

Vervolgens post Kendall een foto van de birthday boy, waarin ze hem tagt inclusief drie hart emoji’s.

Instagram / @kendalljenner

We kunnen ervan uitgaan dat een foto meer zegt dan duizend woorden, want het lijkt erop dat Kendall Jenner haar liefde aan Devin Booker opnieuw verklaart in haar Instagram Stories. En wij klagen niet…

Kendall Jenner en Devin Booker delen foto’s van hun liefdestrip op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.