Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 20 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Kendall Jenner haalt uit naar vriend Devin Booker na Halloween-dis op Twitter

Na duizend jaar speculatie en een miljoen geruchten, werden Kendall Jenner en Devin Booker eindelijk Instagram-officieel op Valentijnsdag 2021. Op dat moment waren ze eigenlijk al bijna een jaar samen. Het stel houdt meestal alles vrij privé, maar het afgelopen jaar hebben ze ons getrakteerd op een paar momenten in hun relatie. Nu haalt Kendall uit naar haar vriend, nadat hij haar dist over Halloween op social media.

Kevin for the win.

Kendall Jenner haalt uit naar Devin Booker

Zoals we inmiddels weten, zijn de Kardashian-Jenners behoorlijk geobsedeerd door spooky season. De Halloween-versieringen van Kourtney Kardashian mochten een maand geleden al uit de kast en ook Kendall bereidt zich voor op Halloween. Op haar Instagram Stories deelde ze een aantal foto’s tijdens het snijden van pompoenen met haar vriend Devin Booker.

Instagram / @kendalljenner
Instagram / @kendalljenner

Devin vond het nodig om kritiek te geven op de Halloween-versieringen van Kendall en schreef op Twitter naar zijn 1 miljoen volgers, “Pumpkin don’t count if you used a stencil.” Het duurde niet lang voordat Kendall Jenner in KarJenner-stijl uithaalde naar haar vriend, “I feel personally attacked.” En dat leverde natuurlijk weer voldoende reacties op op Twitter.

Reacties

De fans van Kendall Jenner waren er snel bij om het voor haar op te nemen met reacties als, “Yours looks better than Devin’s tho [sic],” terwijl een ander toevoegde, “I knew his tweet had something to do with your pumpkin.” We weten niet hoe het nu tussen de twee zit, maar het moge duidelijk zijn dat ze het nog met elkaar moeten hebben over de Halloween-versieringen. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat van de versieringen en kunnen niet wachten op spooky season bij de Kardashian-Jenners.

Kendall Jenner prankt haar familie door te doen alsof ze verloofd is in nieuwe YouTube-video

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.