Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 11 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner speelt Mean Girls-scène na in deze iconische TikTok

Dat Kendall Jenner niet vies is van een grappige video op TikTok weten we allemaal. Dit keer is het de iconische film Mean Girls, die de jongste KarJenner naspeelt op TikTok.

Dit vinden wij ‘So Fetch‘.

Kendall Jenner speelt Mean Girls-scène na

Onlangs woonde Kendall Jenner de 2023 Forbes Under 30 Summit bij op de campus van Ohio State University. Dit is dan ook de enige reden dat Kendall om zich op collegegrond te bevinden. Omdat Kenny op jonge leeftijd al succesvol was, is ze nooit van plan geweest om te gaan studeren. Desondanks schuift ze mooi aan bij de 2023 Forbes Under 30 Summit.

Maar goed, nu ze toch op een campus is, grijpt ze haar kans. Gekleed in een hoodie van Ohio State University speelt de een van de meest iconische filmscènes ooit (there, we said it) na.

@kendalljenner

🌈😁

♬ original sound – cinemaze

Kendall is fan van de film. Dit is niet de eerste keer dat ze verwijst naar Mean Girls. Maar liefst acht jaar geleden nam ze een video op voor Dazed Magazine waarin ze voorlas uit haar eigen ‘burn book’.

Kendall Jenner en Bad Bunny maken het Gucci-official

Het leven lacht Kendall Jenner toe. Niet alleen op zakelijk gebied gaat het goed, ook in de liefde gooit Kendall Jenner hoge ogen. Na lang speculeren maakte zij haar relatie met artiest Bad Bunny bekend. En dat deden ze op een iconische manier, namelijk met een gezamenlijke Gucci-campagne.

De campagne, gefilmd door Anthony Seklaoui, is geïnspireerd op de jetset glamour van de jaren 1990. In een poging om Gucci’s oprichtingsgeschiedenis eer aan te doen, wil de nieuwe creatief directeur Sabato De Sarno een nieuw tijdperk van avontuur en luxe reizen inluiden – maar dan wel met de toonaangevende gezichten van deze tijd.

Je relatie bekendmaken in een Gucci-campagne: het zal ons niet verbazen als dit weer een meesterzet is van momager Kris Jenner.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.