Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 30 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, heeft Bad Bunny zijn relatie met Kendall Jenner ge-soft launched op Instagram?

Al bijna heel 2023 zijn we in de ban van de verhouding tussen Kendall Jenner en Bad Bunny. Al heeft het stel hun relatie nog niet offcieel bevestigd. Of doet Bad Bunny dat nu op onopvallende wijze op Instagram?

Volgens het halve internet lijkt dit sterk op een soft launch van de relatie.

Bad Bunny plaatst video met Kendall op Instagram

Of Kendall en Bedito, zoals de artiest echt heet, nog samen zijn was geen vraagstuk. Op de avond van 13 augustus werden de twee namelijk nog innig gespot in de VIP-area van Drake’s concert in Los Angeles. Toch wachten we al lange tijd op een officieuze bekendmaking, in de vorm van een Instagram-post of een gezamenlijk vertoon op de rode loper. Voor nu houden de love birds hun relatie nog even voor henzelf. Ook erg begrijpelijk.

Toch lijkt het er sterk op dat Bad Bunny wel een glimp van zijn geliefde laat zien op Instagram. En hé, iets is beter dan niets. In een recente story zien we hoe hij met (waarschijnlijk) Kendall aan het hiken is. Het koppel stuit op een schattige eekhoorn en we horen duidelijk Kendalls stem op de achtergrond. Is dit een soft launch?

Bekijk de video hier.

De relatie-tijdlijn van Kendall Jenner en Bad Bunny

Van alle liefdesverhalen die we van Kendall Jenner kennen, is die met Bad Bunny toch de meest openbare. Waar het topmodel normaal gesproken vrij gesloten blijft als het gaat om relaties, lijken de paparazzi haar dit keer toch wel verdacht vaak te spotten met de 29-jarige Grammy winnaar.

In maart werden de twee gespot tijdens een sushidate, daarna op Coachella en later nog een paar keer. Echt een statement over de relatie is er tot op vandaag de dag niet gekomen.

Kendall houdt het, ondanks alle media-aandacht, graag privé. “I try to find the balance of keeping things private and … also not letting the unfortunate frustration and stress of everyone trying to get in on it stop me from enjoying my side,” vertelde ze in een interview met The Wallstreet Journal in mei.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.