Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 31 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner laat haar natuurlijke haartextuur zien en het ziet er prachtig uit

Het is geen geheim dat de meeste celebrities beschikking hebben tot hele legers aan stylisten, waardoor ze er altijd geweldig uitzien. Eigen stylisten, haarstylisten, make-up artists… Noem het maar op, zij hebben het. Toch vergeten we hierdoor wel eens dat de sterren ook maar mensen zijn, en do not wake up like this. Zo ook Kendall Jenner: waar wij eigenlijk altijd dachten dat Kendalls eigen haar kaarsrecht en stijl is, schijnt dit dus niet zo te zijn.

Kendalls haar

Kendalls haar, net als dat van haar moeder en zussen, zit altijd prachtig. Hoe kan het ook anders, met een leger aan haarstylisten. Als wij aan Kendall denken, denken we meteen aan haar donkere stijle haar: haar signature look door de jaren heen. Toch heeft ze pas een drastische verandering ondergaan. Zij gaat nu namelijk door het leven met koperkleurige lokken en ook dat staat haar geweldig.

Beach waves

Wie dacht dat Kendall Jenner van zichzelf gezegend is met kaarsrechte lokken, heeft het mis. In een video van Vogue, waarin ze zich klaarmaakt om naar de after-party van de Oscars te gaan, zien we dat Kendall’s natuurlijke haar best wel wat textuur bevat.

In de video is Kendall met ontzettend lang golvend haar te zien. Hier moeten we natuurlijk wel even bij vermelden dat de lengte van het haar in de video niet natuurlijk is; dit zijn haarextensions. Maar het haar van de wortel tot iets over haar schouders is wel natuurlijk en heeft een mooie speelse textuur. We zouden dit geen krullen noemen, maar echt stijl – zoals Kendall haar haren eigenlijk altijd draagt – is het ook zéker niet.

Later in de video worden Kendalls lange koperen lokken gestyled naar de look die we van haar gewend zijn: kaarsrecht en glanzend. Maar wauw, het golvende haar vinden we haar ook zeker prachtig staan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.