Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner introduceert zomers kapsel met ombré-blonde extensions

Het lijkt erop dat model Kendall Jenner steeds meer aan het experimenteren is met haar kapsel. Kendall staat bekend als de meest timide zus van de Kardashian-Jenners was als het over haartransformaties gaat, ze houdt het vaak bij haar natuurlijke bruine kapsel. Toch introduceert ze nu een ander zomers kapsel mét ombré-blonde extensions.

En één ding is zeker: het staat haar (natuurlijk) geweldig.

Kendall Jenner en Kylie Jenner

Zus Kylie Jenner heeft meer haartransformaties ondergaan dan wie dan ook. Iedere week introduceert de jongere zus van Kendall een nieuw kapsel. Zo zagen we al een aantal keer XL-extensions maar droeg ze ook meerdere keren een bob en een pixie cut. Toch zagen we Kylie’s natuurlijke haartextuur ook regelmatig voorbijkomen, maar dan wel met laagjes a la Jennifer Aniston. Hetzelfde geldt voor haar kleur, zo ging ze van blond naar blonder en verfde ze haar lokken daarna van caramel tot rood.

Nu is het niet Kylie, maar zus Kendall Jenner die een haartransformatie ondergaan heeft. Afgelopen week postte Kendall een serie aan foto’s van haar bezoek aan Ralph’s, een Amerikaanse supermarktketen die haar tequilamerk 818 verkoopt. Op de foto’s was Kendalls haar een stuk korter dan normaal, waardoor het leek alsof ze een pauze had genomen van haar extensions. Toch lijkt niets minder waar, want afgelopen weekend zien we haar in volledige glam met een hele andere look.

Ombré-blonde extensions

Op Instagram is een video te zien waarop Kendall Jenner een nieuwe filter op Instagram Stories uitprobeert, daarin zien we lang haar met prachtige ombré-blonde punten. De video werd gepost door de bekende make-up artist Mary Phillips, die een vaste artist is voor Kylie Jenner en de andere Kardashian-Jenners. Bij de video schreef ze, “my angel @kendalljenner gave my new IG filter a spin & I’m obsessed 🤍🥰💫 #makeupbymaryphillips” Eén ding is zeker: wij zijn obsessed met het nieuwe kapsel van Kendall Jenner en hopen er snel meer van te zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.