Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 1 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner staat op de cover van Forbes ’30 Under 30′, maar veel mensen zijn het daar niet mee eens

Na Kim Kardashian en Kylie Jenner, is het nu de beurt aan Kendall Jenner om de cover van de ’30 Under 30′ editie van Forbes te sieren. Een hele prestatie. Of moeten we zeggen: een hele eer? Want veel lezers vinden niet dat Kendall de plek verdiend heeft.

De comments onder de foto liegen er niet om: Forbes-lezers hadden liever iemand anders op de cover gezien. Kris Jenner bijvoorbeeld – al is die niet meer under 30. 

Kendall Jenner staat op de cover van Forbes ’30 Under 30′

Forbes ’30 Under 30′ is een lijst van dertig opmerkelijke mensen onder de dertig jaar uit verschillende industrieën, jaarlijks uitgegeven door het tijdschrift Forbes. Velen zien het al een lijst van de dertig meest succesvolle jongvolwassenen van dat jaar. Dit jaar is het de vermogende Kendall Jenner die schittert op de cover.

”Thank you, thank you, thank you” schrijft Kendall onder de foto van de cover op haar Instagram. Daarbij tagt ze magazine Forbes en haar eigen tequillamerk 818, wat waarschijnlijk een van de redenen is dat Kendall op de cover staat.

Het internet is het er niet mee eens

Zoals met alles was Kendall doet, is er ook op deze cover weer kritiek – en de argumenten klinken bekend. Door velen wordt het succes van Kendall toegeschreven aan momager Kris Jenner, die hard heeft gewerkt voor de carrière van haar jongste dochter.

De comments onder de foto zijn niet mals. Lezers maken maar al te graag duidelijk dat nepobaby Kendall de plek niet verdient, in hun ogen. ”When will @forbes someone who didn’t come up through nepotism on the cover?” schrijft iemand. Een ander schrijft: ”So disheartening. This list used to be inspiring ages ago. Or did they just sell themselves off to the highest bidder back in thee day too and we just didn’t know it?”

Toch zijn er ook mensen die het voor Kendall openemen. ‘‘Some of you are haters. There are a ton of privileged rich people that with all the money and help don’t achieve things. I’m all for young women making waves” schrijft een fan. En ook zussen Kim en Khloé Kardashian laten wat lieve woorden achter.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.