Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 1 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Celebrity baby’s van 2023: deze sterren verwelkomden dit jaar een kindje

Het is een bewogen jaar geweest. Naast dat er veel bekende stellen uit elkaar gingen dit jaar, zijn er gelukkig ook veel bekende stellen die hun gezin uitbreidde. Dit zijn de celebrity baby’s die in 2023 zijn verwelkomd.

De lijst is eindeloos. Wat betreft sterren en gezinsuitbreiding, was dit een heel goed jaar.

Celebrity baby’s van 2023

Van first borns tot een extra broertje of zusje: dit zijn de baby’s die in Hollywood en omstreken geboren werden.

Paris Hilton en Carter Reum

Elf maanden gelden verwelkomden Paris Hilton en Carter Reum hun eerste kindje samen, dat ter wereld kwam door middel van een draagmoeder. Zo deelde ze op 24 januari een foto van het kleine handje van zoon Phoenix. Vorige week deelde Paris opnieuw blij nieuws op Instagram, er komt nog een kindje aan. Op de foto zien we een roze babypakje met de naam ‘London’ erop.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Op 4 november kwam het blijde nieuws naar buiten dan Kourtney Kardashian en Travis Barker hun zoon hebben verwelkomd. Het kleine mannetje kreeg de naam Rocky 13.

Rihanna en A$AP Rocky

In augustus kwam het nieuws naar buiten dat Rihanna bevallen is van haar tweede kindje met rapper A$AP Rocky. Het werd een prachtig zoontje, die RZA grote broer maakte. Het mannetje luistert naar de naam Riot Rose. Door zijn komst zijn ze een prachtige familie van vier, al wordt er nu weer gespeculeerd over een derde zwangerschap van Riri.

Blake Lively en Ryan Reynolds

Op subtiele wijze maakte Blake Lively in februari bekend dat zij en Ryan Reynolds voor de vierde keer ouders zijn geworden. Wanneer ze is bevallen is onbekend, maar ineens spotten we Blake in deze post zonder zwangere buik.

Chrissy Teigen en John Legend

In januari beviel Chrissy Teigen van haar derde kindje met John Legend, namelijk dochtertje Esti. De zanger maakte het nieuws bekend tijdens een privé-concert een paar uur na de bevalling. Later dat jaar verwelkomde het stel hun vierde kindje dat ter wereld kwam door middel van een draagmoeder. In juni maakte de wereld kennis met Wren.

Tana Ramsay en Gordon Ramsay

In november beviel Tana Ramsay van een kleine keukenprins: Jesse James Ramsay werd geboren. Dit is het zesde kind dat Tana en Gordon verwelkomen.

Erin Darke en Daniel Radcliffe

In april deelde The Daily Mail beelden waarop de Daniel Radcliffe en zijn vrouw Erin met een kinderwagen over de straten van New York wandelen. Later werd bekend dat het om een jongetje gaat. Wat de naam is, is nog onbekend.

Daniel radcliffe
ANP

Tia Blanco en Brody Jenner

De zoon van Caitlyn Jenner, Brody Jenner, werd in 2023 voor het eerst vader. De realityster, bekend van onder andere The Hills, deelde het nieuws met een bijzondere video van de bevalling op Instagram.

Lindsay Lohan en Bader Shammas

Lindsay Lohan is in juli voor het eerst moeder geworden van een prachtig klein mannetje. In tegenstelling tot menig celeb, maakt Lindsay de naam van haar baby wél meteen bekend: het jongetje heet Luai.

Uzo Aduba en Robert Sweeting

Orange Is The New Black-actrice Uzo Aduba deelde op 30 november via Instagram het heuglijke nieuws dat zij moeder is geworden van dochter Adaiba Lee Nonyem.

Josephine Skriver en Alexander DeLeon

Model Josephine Skriver en Alexander DeLeon verwelkomden dochter Aurora James in augustus van dit jaar.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.